Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Vlakkoswebpage Home | Profile | Archives | Friends
GRATIS Informatie & vertier!

Afghanistan15/1/2006

Het praktiseren, en KUNNEN praktiseren, van een eigen mening vind ik van een erg groot belang. D66 schijnt die nu te hebben en dat vind ik mooi. We leven in een democratie en ik vind dat, dat zo moet blijven.

Heikele kwesties komen in ieder samenwerkingsverband langs. In een
huwelijk is het ook vaak schipperen en zoals blijkt is niet ieder huwelijk bestand tegen alle heikele kwesties. De liefde voor elkaar wordt dan duidelijk op de proef gesteld.

Zo ook in deze kwestie. En in kwesties die gaan over leven en / of dood vind ik dat iemand zijn eigen mening moet laten spreken. Die persoon dient daar dan ook naar te handelen. Doet hij dat niet, anders handelen dan zijn integriteit ingeeft, dan is die persoon een meeloper en heb ik daar geen goed woord voor over.

Indien er bij een kabinetsformatie hier, over dit onderwerp, afspraken zouden zijn gemaakt en D66 komt ze niet na dan zou ik hier geen woorden voor hebben. Maar dit kan hier nu niet gelden.

Nu mijn persoonlijke mening:
Mijn persoonlijke mening is dat ik vind dat we in Afghanistan ons steentje dienen bij te dragen en daar naar toe moeten gaan.

Loyaliteit naar onze bondgenoten staat bij mij erg hoog in het vaandel. Toch heeft mijn loyaliteitsgevoel een flinke dauw gekregen. Dit omdat er dreigementen zijn gekomen van onze bondgenoten van, als dit, dan mag je dat verwachten. Dan is mijn zin eigenlijk al over iets voor zo\'n bondgenoot te doen. Ik denk dan: \"Krijg toch allemaol de klere!\" \"Rot nou allemaol toch op!\"

Maar, erg belangrijk is dat ik het zuiver wil blijven zien.

En dan kom ik toch terug op mijn eigen integriteit en vind ik dat we als Nederland ons steentje moeten bij dragen.............

!VLAKKO!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer