Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Laminaat.nu Haarlem

Description

Verkoop laminaat, lamelparket, fineervloeren, pvcvloeren. vinylvloeren, tapijt en kurkvloeren


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

PVCvloeren en vinylvloeren

Laminaat.nu heeft ook een ruime sortering pvcvloeren en vinylvloeren. Laminaat.nu levert alle merken maar helaas i.v.m. ruimtegebrek kunnen wij de Ambiant, Pergo en Quick-Step vinylvloeren niet in de winkel laten zien. Wij hebben wel de Wicanders vinylvloeren, Beautifloor vinylvloeren en vinylvloeren van een huismerk in onze winkel (totaal zo'n 50 kleuren). Vinylvloeren zijn verlijmd op een HDF basisplaat met aan de onderzijde een laagje kurk. Alle vinylvloeren zijn voorzien van een kliksysteem.

De PVCvloeren zijn verkrijgbaar in een verlijmbare versie of met een klikverbinding. Bij de verlijmbare versie moet de dekvloer eerst geëgaliseerd worden. De pvcvloer met klikverbinding kunt u zwevend leggen met een dunne ondervloer. Pvcvloeren zijn watervast en zeer geschikt voor winkel, restaurant of kantoor. Beschadigde verlijmde delen kunnen vernieuwd worden. PVCvloeren met een gebruikersklasse 31 zijn geschikt voor huiselijk gebruik. De PVCvloeren met een gebruikersklasse 34. De klikbare versie van mFLOR heet de mFLORLOCK deze kan ook gelegd worden zonder te egaliseren. De lijmversie van mflor bijvoorbeeld de mFLOR 20-03 Burlington Plank of de mFLOR 20-03 Lignum Plank hebben een dikte van 2mm en een slijtlaag van 0,3mm. De 2,5mm dikke versie is bijvoorbeeld de mFLOR 25-05 Authentic Oak  de mFLOR 20-03 Autentic Plank de mFLOR 20-03 Long Plank of de mFLOR 25-05 Authentic Langster Plank. Deze 2,5mm dikke pvcvloeren hebben een slijtlaag van 0,55mm en moeten verlijmd worden. Vragen? Bel gratis: 0800-LAMINAAT (0800-526462)


Posted: 17:28, 5/3/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

10% korting op Pergo laminaat

Pergo geeft nu 10% korting op alle Pergo vloeren. Deze aktie is geldig tot 31-03-2013. De Pergo Living Expression Longplank is nu bijvoorbeeld al verkrijgbaar voor € 30,85 p/m². Kijk voor een volledig overzicht van alle Pergo laminaat op de website of in onze laminaat winkel. U kunt ook gratis bellen voor informatie naar 0800-LAMINAAT (0800-5264622).

Posted: 15:17, 5/3/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Lamelparket

Wij verkopen lamelparket van de merken Wicanders en Meister. Deze parketvloeren zijn te zien in onze showroom. Deze vloeren zijn leverbaar in natuur geoliede, UV geoliede en gelakte oppervlakken. Van Meister zijn de 220cm lange planken van de PD 400 Cottage serie verkrijgbaar in een onderhoudsvrij UV geolied opperlak en een gelakt oppervlak. deze planken zijn te bekijken in onze showroom. De Meister visgraat lamelparketvloeren zijn verkrijgbaar in een 7 voudig mat gelakt oppervlak. Het lamelparket van Meister is geschikt voor vloerverwarming en u krijgt 25 jaar garantie op deze vloeren. De plank van het lamelparket heeft een een toplaag van 2,5mm edel hout en is voorzien van een v-groefje. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende eiken, kersen en noten kleuren. er zijn twee sorteringen: levendig, met noesten, of harmonisch, zonder noesten voor een rustiger oppervlak.

De Meister PS 300 is een strokenparket met een rondomlopende v-voeg en de Meister PS 350 is een strokenparket met gemixte delen. De Meister PC 300 lamelparketvloer is 240cm lang, heeft een glad oppervlak en heeft een 3-strook of kopshout decor. Alle vloeren zijn voorzien van een kliksysteem.

Het Wicanders Parquet is te zien in onze showroom net als de Prestige Plank Collection en de Wicanders Classic.


Posted: 13:30, 5/3/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Ondervloeren in appartementen

Voorheen was de eis voor appartementen (bouwbesluit), dat de ondervloer een minimale demping moest hebben van 10dB. De ondervloer moest voorzien zijn van een TNO certificaat. TNO is nu overgenomen door het Duitse TUV, de ondervloeren voor appartementen moeten nu TUV gekeurde ondervloeren zijn. De meest verkochte ondervloer is de Quick & Quiet. Deze ondervloer is 4,5mm dik en is voorzien van een dampdichte zilverfolie (laat u goed informeren over de garantievoorwaarden!) . De beste ondervloer bij vloerverwarming/vloerverkoeling in een appartement is de Thermosound. Gebruik hierbij altijd een dampscherm! De beste contactgeluid reducerende en thermisch isolerende ondervloer is de Redupax. Deze ondervloer (zachtboard) is 9mm dik en kan kleine niveauverschillen oplossen.


Posted: 12:38, 5/3/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Meister laminaat

De populairste serie van Meister, de Meister LD 300 | 20 Melango Is in prijs verlaagd naar € 25,75 p/m². Deze 9mm dikke plank heeft een lengte van 205cm en is voorzien van een v-groef aan de lange zijde van de plank. Deze serie bestaat uit verschillende kleuren en houtdecors. De levertijd van deze vloer is 48 uur en de vloer wordt netjes bij u binnen gebracht. U kunt ook gebruik maken van onze zeer voordelige legservice. De gehele Meister vloeren collectie is ook te zien in onze winkel. Deze laminaatvloer is heel simpel zelf te leggen door het G5 kliksysteem.


Posted: 12:19, 5/3/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Quick-Step tijdelijke prijsverlaging

Wij hebben tijdelijk de prijzen van onze Quick-Step vloeren drastisch verlaagd. De Quick-Step Largo is in prijs verlaagd van € 34,95 p/m² naar € 23,25 p/m². De Largo is een 9,5mm dikke plank van 205cm lang. De plank is voorzien van een V-groef rondom. De Quick-Step Perspective UL serie en de Quick-Step Perspective UF serie zijn tijdelijk in prijs verlaagd naar € 23,75 p/m² (dit was € 29,95 p/m²). De UL serie heeft een V-groef aan de lange zijde van de plank en de UF serie heeft een V-groef rondom. De Perspective Wide series zijn eveneens in prijs verlaagd naar hetzelfde niveau als de gewone Perspective. De 8mm Dikke Quick-Step Classic is in prijs verlaagd naar € 14,25 p/m². Als u een Quick-Step vloer zoekt is dit het moment om een Quick-Step vloer aan te schaffen, want de prijzen kunnen onmogelijk verder dalen. Er is bij laminaat.nu al een legservice vanaf € 5,- p/m². U kunt via de website of telefonisch een offerte aanvragen. Uiteraard kunt u de gehele Quick-Step collectie bekijken in onze winkel.

Posted: 11:50, 5/3/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer