Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Voeding en gezondheid


Hier kun je mijn ervaring en vergelijkingen zien van de verschillende producten die ik heb uitgeprobeerd op het gebied van voeding en gezondheid de afgelopen tijden. Ook test ik verschillende producten uit op het gebied van afvallen, welke zijn goed en welke zijn minder goed.

Home | Profile | Archives | Friends


Effectief Afvallen

Posted at 23:07, 3/12/2009

http://goedegezondheid.jouwpagina.nl/

Even Voorstellen.

Posted at 20:51, 3/12/2009

Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Angelique van Dungen. Ik ben een alleenstaande moeder van 35 jaar jong. Als Accountant bij het één van de grootste telecom bedrijven van Nederland zie ik er op toe dat al mijn klanten dagelijks met een tevreden gevoel bij ons terecht kunnen voor een tal van uiteen lopende zaken. Dat lukt natuurlijk niet altijd, maar ik doe mijn uiterste best om dit wel te laten lukken. Verder heb ik een schattig dochtertje van bijna 5 jaar waar ik natuurlijk zoveel mogelijk tijd mee besteed. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd fitness instructrice op een sportschool.

Met mijn weblog wil ik, eigenlijk net als in mijn werk, iedereen met een goed gevoel door het laten gaan. Als ik daar een steentje aan kan bijdragen, al is het maar een heel klein beetje, dan doet mij dat erg goed.

We leven in een samenleving die vooruitgaat als een sneltrein, daarbij hebben nog maar weinig tijd voor ons zelf en al helemaal weinig tijd om stil te staan bij een goede en gezonde levensstijl. Met dit weblog wil ik dat voor de mensen doen en doe dat in de vorm van het testen van verschillende producten en daarbij tips meegeven voor een gezond, gelukkig, fit en duurzaam leven en zonder de stress wat het dagelijks leven ons soms brengt. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben, en dat het jullie een klein beetje op weg helpt in het leven.

Mocht u een vraag hebben, stel deze dan gerust. Ik zal ten alle tijden hier een eerlijk en duidelijk antwoord op geven.

Groetjes,

Angelique.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer