Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verslag exploratieweek 2

Home - Profile - Archives - Friends

THE LAST DAY!!

Posted on 22/4/2008 at 10:09 - 0 Comments - Post Comment - Link

Eindelijk, de laatste dag in aangebroken!

Na een week hard werken, soms tot diep in de nacht, en ook ons weekend erbij gerekend, zijn wij trots onze exploratieweek met glans te eindigen.
Sommige opdrachten (economie) waren wat minder gemakkelijk, anderen waren 'piece of cake'. Als groep staan wij redelijk sterk, al zeker sterker dan de groep van de vorige exploratieweek, die ietwat tegenviel bij iedereen.
Op dit moment zijn we nog bezig met de poster, de teksten ervoor te verbeteren en nadien nog te printenen op het plakkaat te kleven. Voor de rest is alles af.
Sinds deze week is ook de zon beginnen schijnen, waardoor er bij iedereen de eerste lentekriebels zijn ontstaan en we allemaal snakken naar een rustig weekend, voor we beginnen met de voorbereiding van onze examens!

Conclusie: de exploratieweek is gelukkig gedaan, en nu op naar de examens! (en de ZOMERVAKANTIE!!).


the fourth day...

Posted on 21/4/2008 at 20:40 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Hier op school namen we 's morgens een goed ontbijt, met gezonde voeding uiteraard! Vol positieve energie begonnen we aan deze vierde dag. Een dag waar het allemaal vanaf hangt, een dag waar het kaf van het koren wordt gescheiden. We willen namelijk dinsdagvoormiddag volledig bezig zijn met de posterpresentatie.

De voormiddag ging goed, taken werden afgewerkt. Elina werkte zich te pletter aan de taak van engels, die bestond erin 2 commercials te verzinnen. Natasja en Michelle besloten om de taak van economie bij de hoorns te vatten en te laten zien dat zij hét hebben om de taak tot een goed einde te brengen. De vete tussen de taak van reclame en Ines + jan werd voor eens en voor altijd beslist in het voordeel van de 2 laatsten.

Tijdens ons verkwikkend middagmaal besloten we om te repeteren voor engels, met een voicerecorder die het bijna begaf konden we een voorproefje houden. Maar de kwaliteit van de cassette was ondermaats waardoor we moesten terugvallen op de gsm van Jan. Uiteindelijk zijn alle taken afgerond en kunnen we ons concentreren op morgen.

Rond 5 uur zijn we vertrokken naar huis, wer werden vergezeld door het grote bord voor onze poster. Michelle, Natasja, Elina en Jan hebben 's avonds de nodige voorbereidingen getrokken om morgen sterker voor de dag te staan. Rond half 12 zijn we er mee gestopt en kropen we allemaal ons eigen bedje in.

 


The Third Day..

Posted on 19/4/2008 at 11:40 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ook op dag drie waren we weer vroeg aanwezig op school. En we waren duidelijk niet de enige. Enkele van de vakopdrachten werden afgewerkt. Elina en Natasja werkten verder aan de hoofdopdracht ( die ondertussen al bijna klaar is ) en aan medialeer. Ine werkte hard door aan Frans en Filosofie. Jan en Michelle hielden zich bezig met sociologie, ook deze taak is bijna klaar.. Ines nam enkele enquêtes af in het EMI en verwerkte deze al. Ines maakte de vakopdracht voor Statistiek. Jan en Ines hielden zich nog bezig met Reclame. Na al dat harde werken, was het eindelijk tijd voor een middagpauze.. In de refter ontdekte we dat bijna al het eten op was, wat een tegenvaller!! Na de middag wachtte we in spanning af tot we onze individuele presentatie mochten houden. Die waren presentatie waren een uur uitgelopen.. Voor sommigen was dit een tegenvaller en anderen hadden het er goed vanaf gebracht. We waren nog net op tijd voor onze afspraak met Mr Frenssen. Met hem bespraken we de moeilijkheden van sommige opdrachten. En dan eindelijk weer naar huis, voor een weekendje verdiende rust... :)

The second day....

Posted on 17/4/2008 at 18:44 - 2 Comments - Post Comment - Link

Deze ochtend stonden we allemaal fris op school voor onze tweede dag in de strijd tegen de exploratieweek. Ondanks het vroege uur hadden enkele al een paar straffe prestaties geleverd. Natasja bijvoorbeeld had al een geweldig interview samengesteld . Natasja, Ines en elina hebben zich op de hoofdopdracht geconcenteerd . Als campagne hebben we op een democratische wijze voor actimel gekozen. Ze hebben veel getwijfeld bij het geven van de antwoorden maar zijn er uiteindelijk samen altijd uitgekomen. Jan hebben we niet veel zien wijken van zijn computerscherm. Tijdens het middageten getuigde hij wel dat zijn hoofd draaide van alle kleine letterjes in de wetteksten. Michelle heeft voor economie contact opgenomen met Danone en haar reclamebureau. Na veel doorschakelen leerden we dat een mediaplan vertrouwelijke informatie is. Ine heeft haar dag gewijd aan Frans. De verdeling van de opdrachten blijkt alleszins geslaagd . Iedereen doet wat hij graag doet én wat hij moet doen.                            

                                               So far, so good,

                Uw teerbeminde groep 17


The very first day..

Posted on 16/4/2008 at 21:56 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hi!

Na enkele interessante  getuigenissen van oud-studenten, kregen we de eerste informatie over het verloop van de exploratieweek en onze map. Toen we de opdrachten aan het overlopen waren, hebben we meteen de taken verdeeld om een mooi overzicht te creëren! Zo kon iedereen er thuis al meteen invliegen..

De groepssfeer is gelukkig al heel goed!  We komen allemaal goed overeen, wat zeker goed van pas zal komen bij dit enorm groot werk. We zijn er van overtuigd dat we samen de opdrachten wel aankunnen, nu toch nog wel !

Dusss vandaag was er nog niet echt sprake van stress of dergelijke - *Gelukkig* - maar waarschijnlijk zal dit nog wel komen.. Maar als de groepssfeer heel de week zo blijft, dan wordt het toch zeker een fijne week!

Xx -


Hosting door HQ ICT Systeembeheer