Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

voetballersblog

Blog 3

{ 07:56, 27/3/2018 } { 0 comments } { Link }

Welkom bij mijn derde blog. Afgelopen zaterdag moesten wij tegen Feyenoord voetballen dat was een hele lastige wedstrijd. We kwamen nog wel op een 2-0 voorsprong maar helaas verloren wij de wedstrijd met 3-11. Ik heb wel 2 keer gescoord. Na de wedstrijd ging ik met Salah mee naar huis ik mocht daar blijven slapen. Toen we thuiskwamen ging ik eerst even douchen dat was heerlijk warm. Daarna gingen we playstationen, we gingen FIFA spelen. Daarna gingen wij naar Salah zijn oma, daar hadden ze feest want er was iemand uit Marokko op visite. Ze hadden daar taart en dat was super lekker. ’S Avonds gingen we de film home kijken en daarna lekker slapen.

 

De volgende morgen gingen we naar beneden om tv te kijken en met de PlayStation te spelen. Daarna gingen we ontbijten, de moeder van Salah had heerlijke American pancakes gebakken. Dit was echt super lekker. Na het ontbijt ging ik mij snel omkleden want we moesten trainen bij TFS. We begonnen de training met pakkertje en daarna moesten we een rondje on het hele veld lopen dat was best vermoeiend. Daarna gingen we dribbelen en een schaarbeweging maken. Daarna nog even oefenen met passen en schieten en als afsluiting een rondje om het veld. Toen was de training afgelopen en ging ik naar huis.

 

Dit was mijn blog,

 

Groetjes Jeremy    Blog 2

{ 12:59, 26/3/2018 } { 1 comments } { Link }

Welkom bij mijn tweede blog, zaterdag ging het voetbal niet door vanwege het slechte weer. Dat was erg jammer, vooral omdat we tegen Sparta moesten voetballen. Ik had daar erg veel zin in. Maar in plaats daarvan gingen we naar de Makro in Delft en dat is nog leuker als voetballen. We konden daar van alles proeven. Zoals olijven, finley frisdrank, paling, kaas, cake en nog veel meer. Toen we thuis kwamen ging ik even op bed liggen want ik voelde mij niet zo lekker. Toen kwam Roxy spelen en we gingen spelletjes doen en als avondeten gingen we gourmetten met z’n allen. Dat was echt super gezellig.

Op zondag werd ik wakker met een goed gevoel want ik mocht weet trainen bij TFS. We begonnen met een warming up en daarna een partijtje, hierna gingen we naar de jungle met Roxy en mijn oma en de opa van Roxy en natuurlijk met Jaslynn. Ik heb daar op de trampoline gesprongen dat was erg leuk. Na de jungle ging ik bij Roxy thuis spelen en daar ben ik ook blijven eten. Ze aten mijn lievelingseten, gebakken aardappelen met doperwten en een hamburger.

Het was weer een leuk weekend,

Dit was mijn blog

 

Groetjes Jeremy.Zaterdag

{ 09:21, 12/3/2018 } { 1 comments } { Link }

Hallo ik ben Jeremy en ik wil graag vertellen wat ik dit weekend allemaal heb meegemaakt. Ik ging vanmorgen mijn bed uit en had gelijk ergens zin in, ik moest namelijk voetballen. Ik speel bij PPSC en we moesten uit voetballen tegen HWD. We begonnen erg slecht aan de wedstrijd en al snel stonden we 3-1 achter. Met deze stand gingen we de rust in, in de rust waren de trainers niet blij en ze zeiden dat we een flut wedstrijd speelden en dat we wakker moesten worden. Dit boze praatje van de trainers leek te helpen want in de tweede helft kwamen we al gauw op een 3-4 voorsprong. Helaas verloren we toch de wedstrijd maar de trainers waren toch een beetje trots op ons omdat we toch nog op een voorsprong kwamen. Ik had 3 keer gescoord waarvan 1 doelpunt met mijn hoofd dit was de eerste keer dat ik met mijn hoofd scoorde. Ook scoorde ik een doelpunt vanaf de cornervlag.

 

Na de voetbal ging ik naar het feestje van Roxy. We gingen naar de jungle in Vlaardingen. We hebben daar op het sportterrein gespeeld en gevoetbald. Na het spelen gingen we lekker patatjes eten, als kadootje heb ik Roxy een ketting gegeven met een hartje erin

 

Dit was mijn blog.

Groetjes,JeremyZondag

{ 08:40, 12/3/2018 } { 1 comments } { Link }

Zondag:

We gingen in de ochtend naar TFS. Daar krijg ik techniek training voor voetbal. We gingen hier op de fiets heen, ik mocht bij papa achterop. Tijdens de training regende het erg hard en ik mocht niet eens mijn jas aan van de trainer. Op het einde van de training hebben we een partijtje gedaan en deze won mijn team met 6-3. De tegenpartij moest samen met de trainer een rondje om het veld lopen dit was echt een grappig gezicht. De terugweg was erg koud achterop de fiets. Toen we bijna thuis waren kwamen we juf Carolien tegen. Thuis ging ik gelijk onder de warme douche en daarna lekker warme kleren aan.

Dit was mijn blog, doei doei!

groetjes Jeremy.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

Blog 3
Blog 2
Zaterdag
Zondag

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer