Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
VOETBALVROUWEN

Home - Profile - Archives - Friends

Meidenweekend

Posted on 30/11/2011 at 11:08 - 0 Comments - Post Comment - Link

Dames, ja hoor!!!

 

We hebben het eindelijk zo ver! We hebben een voetbalvrouwenweekend weten te regelen! Met toestemming van de mannen, kunnen we gezellig een weekend met de meiden weg. Het moest natuurlijk wel in een weekend wanneer de mannen geen wedstrijd hadden, anders mochten we niet gaan ;) De mannen gaan volgens mij zelf dan ook namelijk een weekendje weg, alleen dan op trainingsweekend. Wij trainen natuurlijk ook hard dan, alleen met onze vingers om te pinnen en onze polsen om de proseccoglaasjes naar de mond te brengen ;).

 

We hebben een groot vakantiehuis gehuurd. De mannen hadden hier natuurlijk al ervaring mee tijdens hun kampioensvakantie en dat was heel goed bevallen. We zaten nog wel even over de bestemming. Want willen we gaan chillen, winkelen, stappen of actief doen. Uiteindelijk hebben we geprobeerd een combinatie te vinden en gaan we naar een vakantiehuis in Limburg. Dan kunnen we stappen en winkelen in Maastricht en naar de Thermae 2000 in Valkenburg. Schijnt een hele mooie sauna te zijn met allerlei verschillende sauna's en stoomcabines, zwembaden en restaurantjes.

 

Voor de Thermae hebben we al een heel dagarrangement geboekt. Het winkelen doen we wel in groepjes want we zijn met 13 meiden in totaal! Grote groep dus. Stappen in Maastricht schijnt ook echt supergezellig te zijn! Een aantal van de meiden waar we mee weggaan heeft daar gestudeerd en ook op kamers gezeten dus die zijn er al wel een beetje bekend. Ik heb een hele kroegenweb ontdekt met de leukste kroegen van Maastricht. Een goede voorbereiding is het halve werk natuurlijk ;)

 

Aankomende zondag moeten de mannen uit. Als dit een beetje in de buurt is, gaan we eigenlijk altijd wel mee. Aankomende zondag is het alleen helemaal aan de andere kant van het land maar we hebben toch besloten om mee te gaan. Het is namelijk wel een belangrijke wedstrijd en de club heeft een bus voor ons gehuurd. Op de site van de KNVB hou ik altijd een beetje het wedstrijdschema bij en dan kan ik ook inplannen met mijn werk welke zondagen ik wel kan werken. Ik werk namelijk in de zorg en ben in principe iedere zondag wel vrij, maar als mijn vriend ver weg moet voetballen dan kan ik altijd wel werken.

Groetjes Else!

 

 

 


Kampioensfeest vorig jaar!

Posted on 30/11/2011 at 10:37 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hey Ladies!

 

Vorig jaar was het team van onze mannen kampioen geworden. Wat een feest was dat zeg! Natuurlijk moesten ze eerst nog de wedstrijd zelf spelen natuurlijk. Als verrassing voor onze vriendjes hadden we een heel groot spandoek gemaakt. We wilden het in eerste instantie zelf in elkaar gaan bouwen, maar hadden al snel door dat dat hem niet ging worden. Via internet bij Spandoekdeal hebben we echt een vet spandoek in elkaar laten zetten. Je kon hem helemaal zelf ontwerpen met teksten, plaatjes en kleuren die je zelf wil. We hadden een hele grote teamfoto erop gezet met nog een tekst erbij. Ons spandoek staat nu zelfs tussen de voorbeelden op de site!

 

Het spandoek heeft geholpen, want ze hadden met 2-0 gewonnen! Mijn vriend had zelfs gescoord dus toen voelde ik me uiteraard helemaal trots! Na de wedstrijd was het natuurlijk 1 groot feest. De mannen werden eerst gehuldigd in de champagne. Er was een grote zaal afgehuurd met BBQ bij Gonzales in Tilburg. Eerst werd er een ereronde op de platte kar gereden in  het dorp. Ik heb nog nooit zoveel mensen bij elkaar gezien die daar op afkwamen. Echt een mooi gezicht! De mannen waren natuurlijk al helemaal van de kaart toen we daar aankwamen. Na het eten ging het nog tot in de vroege uurtjes door.

 

De dagen erna werden ze nog van alle kanten gehuldigd en gefeliciteerd. Ze hebben ook een vakantie aangeboden gekregen van de club. Ze mochten met heel het team naar een vakantiehuis in Antwerpen. Daar hebben ze natuurlijk nog heel het weekend op zijn kop gestaan in Antwerpen. Was schijnbaar heel erg leuk geweest en wij hebben nu ook het idee om met de vrouwen een vakantiehuis te gaan huren.

 

Groetjes Else

 

 


Voetbalvrouwen!

Posted on 30/11/2011 at 10:24 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi ladies,

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Else en ik ben 25 jaar oud. Mijn vriend speelt in de Topklasse en ik ben natuurlijk trouwe supporter. Niet zozeer om het spel te aanschouwen, maar meer om bij te kletsen met de meiden. Sinds 3 jaar is de samenstelling van het team en dus ook de samenstelling van de voetbalvrouwen eigenlijk niet veranderd. De meiden konden het echt al heel snel goed met elkaar vinden en zijn inmiddels een hechte groep geworden. Iedere zondag zitten we samen op de tribune en na de wedstrijd hangen we gezellig nog in de kantine.

Naast de zondagen, gaan we de rest van de week ook veel met elkaar om. Zo gaan we vaak samen winkelen, eten, stappen, op vakantie en dagjes weg. De mannen hebben namelijk al zo veel leuke dingen met het team dat wij ook wel vinden dat we daar recht op hebben. We gaan zelfs nog om met een meisje waarmee het inmiddels al een jaar uit is met haar voetballer.

De jongens zijn ook heel blij dat we het zo goed kunnen vinden met elkaar. Het geeft hun natuurlijk ook wat meer ruimte om met elkaar dingen te gaan doen en zo kunnen ze zelf ook blijven hangen in de kantine.

In deze blog wil ik de verhalen vertellen die we meemaken als voetbalvrouwen. Denk hierbij aan de wedstrijddagen, weekendjes weg, dagjes weg en kantine-verhalen.

Heel veel plezier!

Groetjes Else


Hosting door HQ ICT Systeembeheer