Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De Moestuin

Hoera, onze blog!

{ 21:39, 20/5/2009 } { 0 comments } { Link }

Het stond al een poosje boven aan mijn lijstje: een blog maken over onze moestuin. En nu is ie er dan!
Ik ben Tanja, getrouwd met Martin en we hebben drie dochters: Romy, Cindy en Leanne. Sinds maart 2005 huren wij een tuin op een volkstuinencomplex op vijf minuten fietsen van ons huis.

We zijn begonnen met een dubbele tuin van in totaal zo'n 250 m2 groot, gelegen aan de sloot. Ideaal, dan hebben we altijd water bij de hand, dachten we. Al na een paar maanden kwamen we er achter dat dat ook betekent dat we altijd (veeeeeeel) slakken bij de hand hadden.......... En ook het riet kwam vrolijk onze tuin ingegroeid, waardoor het onmogelijk was om op de eerste twee meter vanaf de slootkant iets te kweken. En ja, daar hadden we trouwens ook veel van: kweek!

Na twee jaar aanmodderen waren we het zat en zijn we verhuisd naar een tuin aan de andere kant van het complex; ver van de sloot, lekker beschut door een boomsingel. Heerlijk! Bijna geen slak te bekennen en een stuk minder kweek, onkruid en wind!
Alleen kwamen we er in de loop van het jaar achter dat het met werk en drie kleine kinderen een hele opgave was om een dubbele tuin te onderhouden. Vandaar dat we dit jaar verder zijn gegaan op de helft van die tuin. We hebben nu een tuin van zo'n 10 meter breed en 20 meter diep.

Eindelijk hadden we tijd om een kas te plaatsen, de paden netjes te leggen en een knap schuurtje voor het gereedschap te timmeren. En met resultaat: de tuin staat er nu prachtig bij!! Alleen eh....... nu hebben we het eindelijk netjes en nu begint het toch weer te kriebelen.....want nu hebben we geen ruimte voor pompoenen, ik zou nog wel wat meer bloemen willen en een terrasje om lekker op te zitten zou ook best leuk zijn. Kortom: we willen weer MEER tuin!

Maar goed, nu eerst maar eens genieten van dit jaar op onze tuin!!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links

Moestuin (tijdschrift)
Mijn online coachingspraktijk

Categories


Recent Entries

Hoera, onze blog!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer