Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Volleybalsters

Home - Profile - Archives - Friends

Plannen voor dit jaar

Posted on 24/4/2012 at 14:40 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

 

We zijn druk bezig met de plannen voor dit jaar. We willen weer een weekendje weg met zn allen in een vakantiehuis ter afsluiting. Vorig jaar was ontzettend goed bevallen en het is ook een leuke afsluiting aangezien er dit jaar helaas 2 meiden gaan stoppen met volleyen :(. Het concept zal hetzelfde zijn als vorig jaar. Met zn allen in een huis, liefst met zwembad en mooi weer. Daar moeten we natuurlijk wel geluk mee hebben want we zoeken een vakantiehuis in België., echt een zonnig land is het natuurlijk niet. We nemen een barbeque mee, mocht die er nog niet zijn en allerlei leuke spellen die je met een grote groep kunt gaan doen. Ik hou van Holland bijvoorbeeld, of 30 seconds. Super gezellige spelletjes!!

 

Binnenkort doen we mee aan een toernooi waar we ons voor hebben opgegeven. Het is een toernooi voor Hemelvaart, dat ieder jaar gehouden wordt en wat vooral voor de gezelligheid bedoeld is. Natuurlijk zetten we ons wel voor de 100% in, want we kunnen allemaal niet zo goed tegen ons verlies. We hebben een T-shirt laten bedrukken met een grappige tekst er op en we zullen maffe sokken aandoen, maar verder zijn we wel bloedserieus hoor ;) Altijd wel leuk, die kleine toernooitjes. Meestal is er een grote barbeque op het einde, of we gaan met zn allen ergens eten waar ze een lopend buffet hebben. We hebben ook al verschillende toernooien gewonnen dus we hebben inmiddels een rijke prijzenkast in de kantine staan.

 

Momenteel staan we 2e in de competitie, op slechts 2 punten verwijderd van de 1e. We hebben nog 2 wedstrijden te spelen in dit seizoen, dus het kan nog allemaal. Zou wel ontzettend leuk zijn en is alweer eventjes geleden ook, dus dat maakt het extra leuk! Helemaal spannend is het omdat we dus de volgende wedstrijd tegen de nummer 1 moeten spelen. Als we die winnen, zijn we zo goed als zeker kampioen! We gaan nu al kapot van de zenuwen en op de trainingen is het momenteel dus maar een beetje stressen. We zullen zien!

 

Groetjes ons


Teamverhalen

Posted on 24/4/2012 at 12:56 - 0 Comments - Post Comment - Link

Beste lezer,

 

We willen jullie graag wat vertellen over de teamuitjes die we vorig seizoen allemaal hebben ondernomen. Vaak beginnen we het seizoen met een introductie-dag. Dat houdt in dat we na de vakantie weer bij elkaar komen om bij te kletsen, nieuwe spelers te leren kennen en om de teamspirit weer te vinden. Vaak gaan we dan een dag iets leuks doen en sluiten we af met een etentje. Vorig jaar bijvoorbeeld, waren we gaan paintballen met het team. Daar zouden we hard van worden zei onze trainster. Nou dat hebben we gevoeld! Met dikke blauwe plekken en schaafwonden kwamen we in het restaurant aan. Het was wel super leuk en we hebben heel erg veel gelachen.

 

De introductiedag was dus geslaagd, net zoals de afsluiting van het seizoen. We zijn toen een weekendje weg gegaan met het team en de trainsters. We hadden een vakantiehuis gevonden waar we met het hele team in konden. We hadden zelfs een zwembad in de tuin! Zo gezellig weekend gehad! Allemaal spelletjes gedaan en natuurlijk hadden we een paar ballen meegenomen! Een leuke afsluiter met een gezellige barbeque in de tuin waar we tot in de vroege uurtjes hebben gezeten met genoeg eten en drinken. Het was een hele leuke afsluiter en ook een beetje om alvast in de vakantiesferen te komen.


Midden in het seizoen doen we natuurlijk ook altijd leuke dingetjes. Zo gaan we geregeld samen eten, stappen of bijvoorbeeld naar de bioscoop met zn allen. We hadden vorig jaar een heerlijk buffet gekregen bij een Japanner/Oosters restaurant in Uden. We zijn een keer gaan stappen in Amsterdam en zijn een keer met zijn allen naar een musical geweest.

 

Groetjes Ons


Ons volleybalteam!

Posted on 24/4/2012 at 12:29 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

 

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn het leukste volleybalteam uit Gelderland! In totaal bestaat ons team uit 13 personen en 2 trainers. We zijn allemaal meiden in de leeftijd van 23 tot 26 jaar oud en hebben het heel gezellig samen. We spelen iedere zaterdag een wedstrijd en trainen op dinsdag en donderdag. Naast dat we het in sportief opzicht heel goed doen, zijn we inmiddels elkaar beste vriendinnen geworden. De meesten van ons spelen al jaren met elkaar samen, soms zelfs van kinds af aan.

 

Op deze blog willen we al onze leuke verhalen vertellen die we als team meemaken. Dit kunnen wedstrijdverhalen zijn, of leuke verhalen die we naast het volleyballen als team met elkaar meemaken. We doen namelijk nogal wat samen, denk aan stappen, dagjes weg, teamuitjes of weekendjes weg. We wensen jullie veel plezier met lezen en wie weet doe je inspiratie op voor je eigen teamuitje!

 

Groetjes Ons


Hosting door HQ ICT Systeembeheer