Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

vreemdgaan

13/5/2011 -

Nou ik ben er dus achtergekomen dat mijn vriendin zich ook aangemeld heeft bij http://www.fairflirt.nl Ik had even stiekem op haar pc gekeken en ze is elke dag online onder een fake naam. Ik had elke dag gekeken of ik haar kon vinden, maar is nu dus duidelijk waarom niet. Ze heeft zelf staan dat ze 19 is ipv van 27! Vraag me af waarom je daar over zou liegen, maargoed. Misschien denkt ze dat ze eerder sex krijgt als ze zegt dat ze 19 is.

Ik had ook haar berichten gekeken, en ze heeft gewoon berichten van mannen van 50! Echt vies. Ik ga haar er wel op aanspreken. ze mag doen wat ze wil, maar ik heb geen trek in haar poesje als er een lul van 50 in gezeten heeft. Dan houdt het voor mij toch echt op! Ik vind een milf van 40/50 toch een ander verhaal dan een vieze ouwe vent van 50. En als je ook al die andere gasten ziet waar ze sexcontact mee heeft. Echt afschuwelijk. Ze doet het puur om het neuken volgens mij. Grote gaster, vol met tattoo's! Gadver. Dat had ik echt niet van haar verwacht.

Dus ik ga haar vanavond aanspreken dat ik dit echt niet cool vind. Het gaat me niet om het feit dat ze met andere sex heeft, maar om het feit dat ik haar poesje nog moet likken etc terwijl daar allemaal vieze gasten in geweest en waarschijnlijk (mijn vriendin kennende) ook in gekomen zijn.

Of ze kapt ermee of ik kap ermee. Hier heb ik dus echt geen zin in. Vreemdgaan is prima, maar wel met normale gasten ajb!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/5/2011 -

Vreemdgaan dus. Heerlijk. Ik heb op dit moment een vriendin, en het gaat super goed tussen ons. Maar we laten elkaar wel helemaal vrij. We doen wat we willen, maar we slapen wel elke avond in ons eigen bed. Wat we verder doen is onze eigen zaak. We hebben het er overigens niet over wat we doen. We laten elkaar vrij en hebben plezier, maar we lopen niet te koop met de verhalen.

Ik ontmoet ook wel eens vrouwen online. Via http://www.fairflirt.nl heb ik al een aantal vrouwen ontmoet. Volgens mij is mijn vriendin daar zelfs ook aangemeld, maar dat weet ik niet zeker eerlijk gezegd. Het is wel een chille website. Het is meer een flirtsite dan een echte datingsite. Je kunt er dus bijvoorbeeld een sexcontact vinden voor een avondje. Ze hebben zo'n systeem dat je elkaar kisses kunt sturen als je iemand wel ziet zitten. Je hoeft geen uitgebreide berichten te sturen. Gewoon een kiss om te laten merken dat je haar ziet zitten. Als zij er ook zo over denk dan hoor je het snel genoeg en krijg je een berichtje of een kiss terug. Als je niks hoort weet je dat je daar geen energie meer in hoeft te steken, en kun je opzoek naar de ander.

Daar zijn trouwens ook aardig wat vrouwen die een relatie hebben geloof ik maar die genoeg van hun man of vriend hebben en die wel eens wat anders willen. Het is naar mijn mening ook niet natuurlijk om je hele leven bij dezelfde vrouw te zijn. Mensen zijn individuen en hebben vrijheid nodig. Wat je ook veel ziet zijn milf. Die zijn al jaren samen met zon ouwe saaie vent en hebben zin in een jonge kerel. Dat is het mooiste wat er is trouwens ;)

Later meer over mijn ervaringen en avonturen live vanuit Amsterdam :)
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

4/5/2011 -

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

28/4/2011 - Vreemdgaan

Ik vraag me af hoeveel procent van de nerderlandse bevolking vreemdgaat. Ik denk heel erg veel. Ook vraag ik me af of het meer mannen of vrouwen zijn. Vrouwen kunnen er ook wat van hoor, ook al zijn het de mannen die erom bekend staat. Ik ga altijd vreemd. Mijn partners weten dat ook. Ik kan gewoon niet alleen met een persoon sex hebben. Hebben jullie dat ook of kunnen jullie makkelijk trouw blijven? Verschilende lichaamen is toch veel beter dan je hele leven het zelfde lichaam voor je? Ik moet er niet aan denken. Als mijn partner vreemd wil gaan vindt ik dat ook prima. Ik zou er als ik haar was ook niet aan moeten denken.

Hier een link met allemaal informatie over vreemdgaan. Later meer :)
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Recent Posts

Untitled
Untitled
Untitled
Vreemdgaan

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer