Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Vrienden weekend Home | Profile | Archives | Friends
Alles over een perfect georganiseerd vriendenweekend

Vriendenweekenden in de zomer12/6/2012

Hoi allemaal,

Zo makkelijk als een wintersportweekend met vrienden is, zo lastig is het organiseren van vriendenweekenden in de zomer. Hier moet je namelijk wel een groot programma klaar hebben, zowel voor overdag als in de avonduren. In de avonduren wel wat minder, omdat de meesten het dan wel gewoon leuk vinden om ergens een drankje te doen, in het huis of ergens in een plaatselijke kroeg.

Sportieve activiteiten zijn natuurlijk wel het leukste. Zo zijn we wel eens gaan paintballen, laserschieten, paardrijden, survivallen en raften. Allemaal heel erg leuk om met vrienden te doen. Zeker als je nog de leeftijdscategorie hebt om dit ook allemaal te kunnen doen. Dingen bezoeken en bekijken is niet echt ons ding, daar zijn we denk ik nog te jong voor. In de avonduren doen we meestal spelletjes met veel drankjes. Twister is natuurlijk altijd favoriet, zeker na de nodige borrels te hebben genuttigd. Maar andere spelletjes zijn ook altijd leuk om te doen. Bijvoorbeeld het bordspel 'Ik hou van Holland' van Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. Ook het bordspel 'De Lama's' is echt hilarisch. Ik denk dat mijn buikspieren alleen al van dat spel voor een heel jaar getraind zijn.

Dit jaar gaan we weer naar een vakantiehuis toe. Dat doen we eigenlijk ieder jaar wel. We hebben een enkele keer een hostel gehuurd, maar de voordelen van een huis zijn gewoon veel groter. Je kunt zelf koken, hebt een grote woonruimte en je hebt ook geen last van anderen en anderzijds breng je ook geen overlast aan anderen. Aankomende juli gaan we met zn allen naar een vakantiehuis in Limburg toe. We zitten in de buurt van Valkenburg en daar is natuurlijk van alles te doen. Ik verklap nu nog niet alles, want ik weet dat een aantal vrienden meelezen wat ik hier neerzet. Ik verklap in ieder geval wel dat we een soort van spooktocht in de grotten van Valkenburg gaan doen. Een collega van me heeft dit ook met vrienden gedaan en vond dat super leuk!

Verder hebben we 1 speciale avond georganiseerd waarbij we ergens naar toe gaan om te feesten. Nu heb ik alweer teveel verklapt. Het wordt in ieder geval heel erg leuk!

Groetjes Fanny

 

 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Wintersportweekenden met vrienden12/6/2012

Hoi allemaal,

Er is niks zo leuk als een wintersportweekend met je vrienden! Even helemaal uit de Nederlandse roots en gek doen in de sneeuw. Wij zijn in totaal met een groep van 22 personen en ondertussen heeft iedereen het skiën of snowboarden aardig onder de knie. Sommigen hebben in het begin nog lessen moeten volgen, inclusief ikzelf, intussen kan iedereen het eigenhandig aan en dat is natuurlijk een stuk leuker.

We gaan al 5 jaar op rij met zn allen op wintersport. We huren meestal 1 groot vakantiehuis, want het is wel echt het leukste om met zn allen bij elkaar te zitten. We zijn voornamelijk stelletjes, met een paar verdwaalde vrijgezellen aan boord. De kamerindeling gaat altijd vlot en is vrij logisch gemaakt. Vorig jaar hadden we een vakantiehuis in Salzburgerland gehuurd. Echt een fantastisch huis met een sauna, zwembad, jacuzzi en luxe keuken! Als je de prijs deelt door 22 man, is dat echt niet duur.

Voor de wintersportvakantie is de organisatie niet zo groot. We doen namelijk niet veel anders dan in de kroeg hangen om te apres-skiën en natuurlijk zelf skiën overdag. Het enige wat ik dan nog moet regelen is de accommodatie en het eten en drinken in het huis. We koken namelijk een aantal keren en ontbijten doen we sowieso in het huis zelf. Meestal gaan we met verschillende auto's richting Oostenrijk. 1 auto zit dan helemaal vol met beleg, afbakbroodjes, melk, jus d'orange en andere dingen die we bij de Sligro of Makro hebben ingekocht.

We hebben een 4 jaar terug 1 grote skibox via marktplaats gekocht. Omdat tegenwoordig de meesten van ons wel eigen ski's of boards hebben, hebben we er vorig jaar nog eentje extra bijgekocht. We hebben ook 2 station auto's waar nog het een en ander in kan, dus we zitten dan wel vol.

Qua organisatie valt een vrienden wintersportvakantie wel mee dus. Je hoeft je alleen maar te bekommeren om de accommodatie, het vervoer en het eten daar. De activiteiten spreken namelijk al voor zich en zijn dus ook niet belangrijk om thuis al te bespreken. Onze komende wintersport is pas weer in januari. De accommodatie hebben we zo goed als vastgelegd.

Groetjes Fanny

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Vrienden weekendje weg!12/6/2012

Hoi allemaal,

Mijn naam is Fanny en ik ben 26 jaar oud. Deze blog gaat over het organiseren van vriendenweekendjes. Zelf gaan we met onze vriendengroep 1x per jaar op vriendenweekend in de zomermaanden en 1x op wintersport en dus in de wintermaanden.

Deze blog heb ik deels opgestart omdat ik het gewoon leuk vind, deels omdat ik zo mijn vrienden op de hoogte wil houden van onze plannen. Natuurlijk ook omdat ik jullie wil helpen en inspireren met het verzinnen van een eigen vriendenweekend. Ik organiseer al 6 jaar op rij beide vriendenweekendjes en weet uit ervaring dat er best nog wel eens wat bij komt kijken. Het ligt er natuurlijk ook aan wat je in gedachten hebt, of je een heel actief weekend hebt met een strakke planning, of dat je een vrij weekend hebt zonder verdere invulling.

Lees hier dus allerlei tips en tricks voor een geslaagd vriendenweekend! Voor mijn vrienden: lees hier alle plannen én verhalen van de afgelopen weekenden.

Groetjes Fanny

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer