Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Vriendinnenweekend

Home - Profile - Archives - Friends

Vriendinnenweekendjes

Posted on 14/1/2012 at 15:11 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

 

Een leuke tip: ga een weekend shoppen met zn allen! Dat doen we eigenlijk ieder jaar wel een keer. Het kost altijd behoorlijk wat, maar je kunt het wel slim aanpakken om voordeliger uit te zijn. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis in de stad of in de omgeving van de stad. De prijs kun je delen door meerdere personen wat het vaak voordeliger maakt dan het huren van een hotelkamer. Vorig jaar hadden we bijvoorbeeld een vakantiehuis in Londen gehuurd. Om kosten te besparen, kun je ook gewoon naar kleine eettentjes in de stad gaan ipv. naar de duurdere restaurants. Bovendien kun je in een vakantiehuis s'ochtends gewoon lekker ontbijten, ipv dat je duur moet ontbijten in een hotel. Je kunt er ook je eigen lunch maken en die onderweg ergens op eten gezellig in een parkje. Net zo leuk en je bespaart een hoop geld!

 

Het is ook altijd slim om goed te kijken hoe je het met het vervoer doet. Vaak zijn benzinekosten voordelig als je ze kunt delen met meerdere mensen. In ons geval gaat dat niet lukken, omdat we met 7 personen zijn. Helaas past dat niet in 1 auto. Wij kunnen dus altijd alleen maar met het vliegtuig gaan, of de trein. Af en toe hebben we voordeelabonnementen bij NS Hispeed waarmee we voordelig met de trein kunnen reizen. Anders is vliegen met Ryanair ook altijd nog goed te doen. Ver vooruit boeken is trouwens niet altijd het voordeligst. Je moet het gewoon goed in de gaten houden.

 

Leuke tips voor een dagje weg met je vriendinnen: ga naar een pretpark! Wie zegt dat dat alleen voor de jeugd is bedoeld? Het is nog steeds een leuke daginvulling, ook als je 24 bent! Je voelt je weer een dagje een klein kind. Zo zijn we vorig jaar naar Walibi World geweest! Super leuk park! Helaas zijn wij met een oneven getal waardoor er altijd iemand alleen zit in de achtbaan. Maar dat mocht de pret natuurlijk helemaal niet drukken. Wij gaan komende zomer weer lekker een dagje terug in de tijd!

 

Groetjes ons

 


Zoek de zee op met je vriendinnen!

Posted on 12/1/2012 at 15:45 - 0 Comments - Post Comment - Link

Wij zijn echte zonaanbidders. Zeker in de winter verlangen we sterk naar de zon, de zee en het strand! Daarom hebben we even een lang weekend Tenerife geboekt! De Canarische Eilanden zijn eigenlijk de enige plekken in Europa waar je rond dit tijdstip iets van de zon meekrijgt. Wat wij al jaren doen, is het huren van een vakantiehuis met zn allen. Met 7 man is het namelijk niet gezellig in een hotel of appartement. Het is veel leuker om lekker met alle meiden in 1 huis te zitten! Vandaar dat we een mooi vakantiehuis op de Canarische Eilanden hebben gehuurd voor begin maart. De kans is vrij groot dat we dan wel in onze bikini op het strand kunnen liggen. 1 vriendin heeft ooit een halfjaar op Tenerife stage gelopen en toen we daar ooit in maart op bezoek gingen, was het gewoon 28 graden! Daar gaan we nu dus weer voor. We gaan maar 5 dagen, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Genoeg om lekker van de zon te genieten!

 

Binnenkort gaan we een keer high winen! We zijn echte high tea liefhebbers, maar als we een keer s'avonds een hapje willen doen, gaan we natuurlijk niet high teaen. We zijn eventjes gaan zoeken en kwamen toen op het idee om te gaan high winen. Zoals het artikel zegt, high tea is passé, tijd voor high winen! Je krijgt dan verschillende wijntjes in combinatie met kleine hapjes. We gaan waarschijnlijk naar het Delta hotel voor onze high wine.  

 

Het mag dan wel passé zijn, wij houden nog steeds van de high tea! Alleen doen we het de laatste tijd op een iets andere manier. We gaan nergens meer naar toe, maar iedereen neemt iets mee! Brownies, scones, bonbons of sandwiches. De recepten halen we van internet en vervolgens gaan we culinair aan de slag. De zalmsandwich is bijvoorbeeld echt aan te raden. Heerlijk! Samen koken en samen opeten is altijd een geslaagde dag!

 

Groetjes van ons


Welkom op onze blog!

Posted on 12/1/2012 at 15:27 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

 

Wij zijn 7 hele leuke meiden van 23 en 24 jaar oud. We kennen elkaar al minstens 10 jaar. In de brugklas zijn we samen gekomen en sindsdien zijn we nooit meer uit elkaar gegaan. Gedurende de jaren zijn we natuurlijk wel lichtelijk uit elkaar gegroeid omdat iedereen natuurlijk een andere studie is gaan doen en omdat iedereen ondertussen een drukke baan heeft. Om onze warme vriendschap goed in stand te houden, gaan we 3 à 4 keer in de maand lekker uit eten of gewoon borrelen. Daarnaast gaan we vaak dagjes weg, naar de film en ongeveer 4 keer in het jaar gaan we een weekendje weg. De ene keer is dat naar een leuke stad om te winkelen, de andere keer naar de zee, de andere keer naar een kuuroord.

 

Op deze blog willen we al onze avonturen met jullie delen. Misschien kun je ideeën opdoen voor je eigen vriendinnengroepje.

 

Groetjes ons


Hosting door HQ ICT Systeembeheer