Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

vrijetijd

Doorlopende reisverzekering

03:56, 3/4/2013 .. 0 comments .. Link
Als u per jaar een aantal keer op vakantie gaat (denk hierbij aan wintersport, zomervakantie, weekendjes weg), dan is het verstandig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. U hoeft dan slechts één keer de verzekering af te sluiten en u gaat elke keer verzekerd op reis. Als u slechts 1 keer per jaar op vakantie gaat of niet eens, dan heeft u geen doorlopende reisverzekering nodig. Dan kunt u tijdens het boeken vaak deze reisverzekering direct bijboeken.

“U hoeft dan slechts één keer de verzekering af te sluiten en u gaat elke keer verzekerd op reis”


Voordelen doorlopende reisverzekering
De voordelen van een doorlopende reisverzekering is natuurlijk als eerste dat u de zekerheid hebt dat als er iets mocht gebeuren op vakantie dat daar dan voor verzekerd bent. De reisverzekering is daarnaast volledig aan uw eigen situatie aan te passen. Denk hierbij aan kinderen die mee verzekerd dienen te worden, geld bedragen die u mee neemt, of u met de auto op weg gaat en noem het maar op. Als u ergens in Spanje met pech op de weg komt te staan is het lastig om de Spaanse ANWB te bellen. Als u verzekerd bent krijgt u hulp onderweg en zult u weer snel verder kunnen. Ideaal natuurlijk!

“De reisverzekering is daarnaast volledig aan uw eigen situatie aan te passen”


Het belangrijkste is natuurlijk als u ziek wordt op vakantie dat u dan goed geholpen wordt. Als u niet (of niet goed) verzekerd in het buitenland in het ziekenhuis komt te liggen, kunnen de kosten hiervan enorm oplopen. Ga dit dus tegen door een doorlopende reisverzekering af te sluiten!Genieten van uw cruise

05:05, 30/1/2013 .. 0 comments .. Link
Als u op een cruise gaat, dan doet u dit om te ontspannen en om te genieten van de open zee/oceaan. U zult op het schip helemaal niets voelen van de golven die breken op de romp van het schip en hierdoor kunt u heel relaxt op de cruise rondlopen. Het is dus ideaal om even helemaal tot rust te komen en te genieten van alle luxe op de cruise.

“Het is dus ideaal om even helemaal tot rust te komen en te genieten van alle luxe op de cruise”


Faciliteiten
De faciliteiten waar u gebruik van kunt maken op een cruise zijn enorm. Drink een lekkere cocktail aan de bar, neem een duik in het zwembad of waag een gokje in het casino. Dit zijn natuurlijk niet de enige faciliteiten die u op een cruise zult vinden. Het varieert natuurlijk per cruise wat er allemaal beschikbaar zal zijn, maar er is zeker genoeg te doen. U vindt er bijvoorbeeld ook een winkelcentrum. Hier kunt u kijken voor nieuwe kleren, sieraden of accesoires. U kunt natuurlijk bij het boeken van uw cruise kijken wat er allemaal te doen is op het schip. Zo weet u precies waar u zich mee kunt vermaken tijdens uw reis.

“Het varieert natuurlijk per cruise wat er allemaal beschikbaar zal zijn, maar er is zeker genoeg te doen”


Waar gaat de cruise naartoe?
Er gaan cruises overal naartoe. Vaak zijn er verschillende plaatsen die u bezoekt tijdens uw cruise. U kunt bijvoorbeeld een cruise maken richting het caribisch gebied. U zult in diverse landen uitstappen en verschillende plaatsen kunnen bezoeken. Tijdens uw cruise kunt u dus verschillende landen bezocht hebben en weer op uw lijstje van bezochte plaatsen zetten. Een aantal cruises verder en u bent een echte wereldreiziger!Rufa fish

04:28, 13/12/2012 .. 0 comments .. Link
Rufa fish zijn de visjes die bij de welness behandelingen worden gebruikt. Een tijdje terug werd dit vooral in het buitenland gedaan. Nu wordt het ook steeds populairder in Nederland waardoor er steeds meer welness bedrijven deze rufa fish importeren en als behandeling aanbieden. Zeker de eerste keer kan het nogal spannend zijn om uw voeten in het aquarium te steken. De visjes zullen soms erg snel naar uw benen zwemmen, maar hier hoeft u niet van te schrikken. Uiteindelijk doet het ook helemaal geen pijn natuurlijk.

“Nu wordt het ook steeds populairder in Nederland waardoor er steeds meer welness bedrijven deze rufa fish importeren en als behandeling aanbieden”

De rufa fish gaan als het ware aan uw benen en voeten knabbelen. Uw huid wordt hiermee vernieuwd. Dit komt omdat ze de dode huidcellen van uw huid bijten waardoor de nieuwe huidcellen nieuw aangemaakt worden. Omdat het proces van de huidvernieuwing hiermee geholpen zal uw huid een tijdje weer enorm glad en fris aan voelen. Het grote voordeel is natuurlijk dat u hier niets voor hoeft te doen. U hoeft dus geen scrubspullen aan te schaffen.

“De rufa fish gaan als het ware aan uw benen en voeten knabbelen”Koken: Schotse zalm

17:56, 17/11/2012 .. 0 comments .. Link
Een echte chef kok zal zo op zijn wel eens zin hebben in een lekker zalmpje. U kunt hiervoor een goede schotse zalm gebruiken. In de rivieren van Schotland en Noorwegen is er een mindere voorraad aan zalm dan in de andere rivieren in Europa. De vergunningen om hier te vissen zijn dus duurder dan op de andere plekken. Echte Schotse zalm zal dus vaak iets duurder zijn dan andere Atlantische zalm.


“Echte Schotse zalm zal dus vaak iets duurder zijn dan andere Atlantische zalm”


Er zijn diverse gerechten die gemaakt kunnen worden met Schotse zalm. Deze gerechten vindt u overal op het internet, maar natuurlijk ook in de kookboeken van grootmoeders. Met de technologie van tegenwoordig worden er zelfs iPads gebruikt om recepten te zoeken. Hiervoor zijn zelfs applicaties gemaakt om zo gerechten te verzamalen. Hier kunt u vast en zeker ook gerechten vinden voor Schotse zalm.


“Hier kunt u vast en zeker ook gerechten vinden voor Schotse zalm”


Niet iedereen lust zalm en andere vissen. Toch is zalm, voor de mensen die wel van vis hebben, één van de lekkernijen onder de vissen. Een lekkere schotse zalm zal er dus wel in gaan bij de vis liefhebbers.

Uitgaan: Restaurant Rai

17:51, 17/11/2012 .. 0 comments .. Link
In de Amsterdam Rai zijn er elk jaar enorm veel evenementen waar u naartoe kunt gaan. Denk aan de huishoudsbeurs, de kamasutra beurs en noem zo maar op. Deze beurzen worden goed bezocht en zijn natuurlijk ook leuk om naartoe te gaan. Vaak wordt er op zo’n dag een gezellig dagje met vrienden of vriendinnen van gemaakt. U kunt er dus voor kiezen om na het bezoeken van zo’n beurs om een restaurant bij de Rai op te gaan zoeken.


“U kunt er dus voor kiezen om na het bezoeken van zo’n beurs om een restaurant bij de Rai op te gaan zoeken”


De Rai ligt in één van de mooiste buurten van Amsterdam; Oud-Zuid. U zult dus zeker een goed restaurant vlakbij de Rai kunnen vinden. Hier kunt u een lekker hapje eten voordat u naar de beurs gaat, maar natuurlijk ook nadat u bij de beurs bent geweest. Zo kunt u uw dag goed afsluiten met een lekker hapje.


“U zult dus zeker een goed restaurant vlakbij de Rai kunnen vinden”


Kijk dus voordat u richting Amsterdam rijdt of u een leuk restaurant vlakbij de Rai kunt vinden om hier nog een hapje te kunnen gaan eten. Dit kan een leuke afsluiter of begin van uw dagje uit zijn!  


Restaurant Rai

Sporten: Een eigen zaalvoetbalteam beginnen

17:35, 17/11/2012 .. 0 comments .. Link
Het is erg leuk om samen met een aantal vrienden een zaalvoetbalteam te beginnen. Wanneer je de kosten met elkaar deelt dan is de sport vriendelijk geprijsd en het is elk jaar mogelijk om mee te doen in een lokale competitie. Beginnende zaalvoetbalteams worden meestal ingedeeld in de recreatieklasse. Naast de huur van een zaal en het inschrijvingsgeld moet je als team ook uniforme shirts aanschaffen met een rugnummer. Het is ook leuk om de namen op de sportkleding te laten bedrukken.

Sportkleding bedrukken

Je kunt eenvoudig sportkleding bedrukken door sport speciaal zaken. Bij normale sportwinkels is dit vaak niet mogelijk of moet je bijzonder hoge tarieven betalen. Let dus goed op! Een voordelige partij om sportkleding te laten bedrukken is jenisport. Hier kun je overigens ook terecht voor pilonnen, voetballen, keepersets, handschoen en trainingsmateriaal.

Sponsor vinden

Mocht het totale kostenplaatje van een eigen zaalvoetbalteam toch aan de hoge kant zijn dan kun je ervoor kiezen om een sponsor te zoeken. Ga bijvoorbeeld eens langs bij lokale bedrijven en vraag of zij wellicht geïntresseerd zijn om het team te sponsoren. Hiervoor in ruil maken jullie reclame met de shirts door het logo of een tekst van de sponsor op jullie sportkleding te laten bedrukken.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Doorlopende reisverzekering
Genieten van uw cruise
Rufa fish
Koken: Schotse zalm
Uitgaan: Restaurant Rai

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer