Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Vrouwenweekend

Home - Profile - Archives - Friends

De planning voor 2012

Posted on 8/12/2011 at 11:56 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Hoi allemaal,

 

2012 is nog niet begonnen of we hebben weer een hoop uitstapjes met de vrouwen van de familie op de planning staan.

 

Het begint dit jaar al vroeg. We hebben (wel met heel de familie, dus ook de mannen) een nieuwsjaarborrel gepland, uiteraard op 1 januari. We hebben een zaal gehuurd ergens in de buurt en gaan daar de heftige nieuwsjaarsnacht nog eens over doen overdag.

 

Dan hebben we nog een aantal tickets besteld. We gaan in februari namelijk lekker degelijk naar de Huishoudbeurs. Een paar jaar geleden hadden we een aantal gratis kaartjes en toen zijn we er voor het eerst heen gegaan met niet al te hoge verwachtingen. Toch was het echt super leuk en waren we helemaal blij verrast! Tegenwoordig gaan we er dus ieder jaar weer heen. Vooral de eethoek en de modehoek is leuk. De rest vind ik persoonlijk niet zo boeiend.

 

Dan gaan we in mei weer een weekendje weg met zijn allen. We hebben een vakantiehuis geboekt voor 12 personen. Momenteel zijn we met 10 vrouwen maar je weet het niet, tegen die tijd kunnen er goed weer 2 aanhangers bij zijn gekomen :). We hebben dit keer een vakantiehuis in Limburg geboekt. We willen namelijk een dagje naar Maastricht en Valkenburg toe. Maastricht om te winkelen, Valkendburg om te relaxen in de sauna.

 

We gaan komend jaar ook weer naar de Toppers! Wij zijn er de afgelopen jaren ook steeds heen gegaan en dat was echt fenomenaal. Echt zoooo gelachen. Helemaal uitgedost kwamen we in de Arena aan. Eerst natuurlijk een dagje gewinkeld in Amsterdam.

 

Volgende week gaan we ook nog iets leuks doen. Twee tantes van me houden echt heel erg van koken. Eentje had er het idee om eens een keer een leuke kookworkshop te doen. Nu gaan we dus volgende week een tapasworkshop doen. Ik ben echt een tapas fan dus lijkt me echt heel leuk! Het kost €40 en duurt ongeveer 4 tot 5 uur!

 

Groetjes Francis

 

 


Vrouwenuitstapjes

Posted on 8/12/2011 at 11:49 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Hoi allemaal,

 

Op deze weblog ga ik de leuke tips en verhalen posten voor je uitstapjes met de vrouwen uit de familie. Wij gaan een aantal keer per jaar met de vrouwen iets leuks doen.


Het afgelopen jaar dus ook. Zo zijn we in het voorjaar bijvoorbeeld gaan happen en trappen. We hadden op een mooie zondag in mei het idee om een keer iets sportiefs te gaan doen met alle vrouwen wat ook leuk was. Wilde ideeën en flink op internet gezocht en uiteindelijk kwamen we bij happen en trappen uit. We konden niet meer reserveren voor die dag, maar wel voor de zondag erop dus we hebben het ook maar meteen vastgelegd. Ze hebben inmiddels iets van 60 verschillende routes, wij hadden het 'Rondje Achterhoek' gekozen omdat dat voor ons redelijk in de buurt lag. Lekker gefietst, maar vooral heeeeeeel lekker gegeten!

 

Wat ook altijd leuk is om met vrouwen te doen, is het bezoeken van een musical. Wij hebben er al een hoop gezien samen: Tarzan, De wizzard of Os, Ciske de Rat, The Lion King, Mamma Mia etc. Altijd leuk! Zeker als je vantevoren een hapje gaat eten in de buurt of een dagje gaat winkelen. Kijk op musicals.nl om het aanbod een beetje in de gaten te houden. Soldaat van Oranje staat nu bij ons op het lijstje. Het nadeel van musicals is dat ze wel altijd best wel prijzig zijn. Soms hebben ze bij de AH van die acties dat je het 2e kaartje gratis krijgt! Als je met zn allen spaart, heb je dat ook zo voor elkaar en scheelt toch een hoop geld.

 

Wat wij 1x per jaar doen en echt heel leuk is, is een weekendje weg gaan met de vrouwen. Wij huren altijd een vakantiehuis waar we met zijn allen inkunnen. Het wisselt nog wel eens met hoeveel personen we zijn. Er komt vaak aanhang bij omdat een neef van me dan weer een nieuwe vriendin heeft. Helaas komt het ook wel eens voor dat er een verkering uitgaat en er dus iemand afvalt. Dat vind ik altijd behoorlijk jammer. 2 jaar geleden hadden we een vakantiehuis in West-Vlaanderen gehuurd en de mannen zijn toen een dagje langs gekomen. Hun gingen namelijk op het strand kitesurfen en combineerden dat met een bezoekje aan ons.

 

Groetjes Francis

 


Vrouwenweekend tips!

Posted on 8/12/2011 at 10:36 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

Leuk dat je een kijkje komt nemen! Mijn naam is Francis en ik ben 22 jaar. Ik studeer verloskunde en zit in mijn laatste jaar. Mijn hobby's zijn stappen, leuke dingen doen met vriendinnen en familie, tennissen, winkelen en mijn honden.

We hebben een hele knusse en warme familie. Doen het hele jaar door veel leuke dingetjes. Natuurlijk vieren we de standaard feestdagen samen en hebben we veel verjaardagsfeestjes. We splitsen ons gedurende het jaar ook op. Dan gaan alle mannen in de familie iets leuks doen en alle vrouwen. De mannen gaan meestal een dag golven, karten, paintballen of kroegentocht houden. Wij met de vrouwen gaan meestal dagjes winkelen, naar musicals, de Toppers of weekendjes weg. Dat laatste doen we eigenlijk de laatste jaren steeds vaker. Meestal is het hele weekend dan vol gepland met allemaal leuke dingen. Het leuke is ook dat er ieder jaar weer een extra aanhanger bij is gekomen omdat een neef van me dan opeens weer een vriendin heeft. Nu zijn we in totaal met 10 vrouwen, mijn moeder, 3 tantes, 2 nichtjes en 3 aanhang-nichtjes en ik.

In deze blog geef ik je tips die je kunt gaan doen met de vrouwen uit je familie. Ook vertel ik de verhalen van onze uitstapjes, misschien dat je daar ook nog nuttige informatie uit kunt halen.

Veel leesplezier en veel plezier met je nichtjes & tantes!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer