Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Vrouw&Mama

Wie ik ben?!

08:37, 29/1/2014 .. 0 comments .. Link

Op de eerste plaat ben ik een moeder. Nog niet zo lang hoor pas een kleine 10 maanden. Maar op de 2de plaats ben ik ook de vrouw van, de vriendin van, de dochter van en de zus van. De collega van ben ik momenteel niet want sinds een klein half jaar ben ik werkeloos en kan een moeilijk een baan vinden in mijn sector in de hoeveelheid uren die ik wil werken. Hoewel ik geniet van het thuis zitten met mijn kleine boef verlang ik ernaar om weer te gaan werken, weer wat meer onder de mensen te zijn en natuurlijk centjes te verdienen zodat we onze spaarrekening lekker kunnen aanspekken. Voorlopig gaan er wel allemaal ideeën door mijn hoofd wat ik kan gaan doen. Studeren of voor me zelf beginnen. Maar ja dat allemaal later.

Ik ben een vrouw van 26 die sinds 1,5 jaar getrouwd is met een zoon van ruim 9 maanden. Ik heb best veel vriendinnen, niet echt een vriendengroep maar meer wat losse vriendinnen. En Ow wat moet je zonder je vrienden! Ook typisch dat je vrrienden zo verschillend van elkaar zijn en allemaal op hun eigen manier invulling aan hun leven geven.

Verder zijn mijn ouders gescheiden en heb ik 1 zus, een half broer en een stiefzus en stiefbroer. Een stiefvader en een stiefmoeder en dan de bijbehorende neefjes en nichtjes. 1 grote familie dus eigenlijk! 

Alhoewel 1 grote familie, dat iedereen met elkaar over weg kan is eigenlijk pas sinds 2 jaar want daarvoor konden mijn ouders elkaar de koppen wel inslaan. Gelukkig hebben ze het vlak voor onze trouwdag bijgelegd en konden we gezellig met zijn alle een leuke dag vieren!

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Wie ik ben?!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer