Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Vereniging Voor Knuffel Gooten

hell

ikke heeft dus de test gedaan om te kijken in welke laag van de hel ik zou komen, en nu is het aan jullie om ook de test te doen, zodat ik kan kijken of ik jullie daar later tegen kom.
The Dante's Inferno Test has banished you to the Seventh Level of Hell!

Here is how you matched up against all the levels:
LevelScore
Purgatory (Repenting Believers)Very Low
Level 1 - Limbo (Virtuous Non-Believers)Very Low
Level 2 (Lustful)Very High
Level 3 (Gluttonous)Moderate
Level 4 (Prodigal and Avaricious)Extreme
Level 5 (Wrathful and Gloomy)Extreme
Level 6 - The City of Dis (Heretics)Very High
Level 7 (Violent)Extreme
Level 8- the Malebolge (Fraudulent, Malicious, Panderers)Very High
Level 9 - Cocytus (Treacherous)Very High

Take the Dante's Inferno Hell Test

16:42 - 7/12/2006 - comments {0} - post comment

Goed voorstel.

En ja, het eerste lid van onze vereniging (Maartje, ze wil héél graag met naam genoemd worden) kwam met een goed voorstel: 'Zet recepten op de site!' Na even overlegd te hebben onderling, vonden we het een goed idee, en heeft Renzje drie recepten op onze site gezet. Nu wordt van jullie verwacht dat er ook wat mee gedaan word! Dus aan de gang!!.. Wij hebben afgelopen weekend al een appeltaart gemaakt samen, en hij was (is) super lekker.

Veel succes ermee, en dikke knuffels

 

*- de knuffelkoekjes -*

15:15 - 20/11/2006 - comments {4} - post comment

Hallo, hier spreken de oprichters van de vvkg.

vvkg, staat voor Vereniging Voor Knuffel Gooten!

Oke dit was het, Dikke Knuffels,

 

De Knuffel Koekjes!

 

15:15 - 18/11/2006 - comments {0} - post comment

Description
Vereniging voor knuffel gooten, houdt acties, knuffelt mensen en bakken koekjes en taarten.

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- hell
- Goed voorstel.
-

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer

align="center">


RECEPTEN:


Appeltaart:

nodig: 350 gr bloem,250 gr (room)boter,175 gr suiker, iets zout. Vulling: 6-8 Appels, daar doorheen 100 gr bruinebasterdsuiker en twee theelepels kaneel (+rozijnen).

Bereiding: Kneed de boter, bloem, suiker en zout tot een samenhangende bal (veel succes) en laat deze een half uur op een koele plaats stijf worden. Schil de appels en snij ze in kleine stukjes. Bekleed de bodem en wand van een met boter bestreken en met paneermeel bestrooide springvorm met ruim de helft van het deeg (niet snoepen). Vul deze deegbodem met de appelstukjes, strooi er wat (lekker veel) suiker met kaneel overheen. Vorm van het overgebleven deeg smalle reepjes (voorzichtig) en leg ze, in ruiten, op de vulling van de taart. Plak ze stevig vast op het deegrandje van de wand. Maak van overgebleven deeg(niet waarschijnlijk) nog een rand rondom. Bestrijk het deeg met eierdooien (gaat het glanzen). Bak de taart, bij matige hitte. Oven: stand 6, een half uur.


Zandkoekjes

nodig: 22 gr bloem, 150 gr boter, 80-100 gr witte basterdsuiker, een mespuntje zout, eierdooien (dan breken ze niet zo snel).

bereiding: kneed alle ingrediënten met koele handen zo snel mogelijk tot een samenhangende bal. Laat het deeg een half uur op een koele plek staan. Daarna rol je al het deeg uit, ter dikte van ongeveer 1/3 cm. Steek er met behulp van dekseltjes,glaasjes of uitsteekvormpjes, gewone ronde koekjes van, of figuurtjes natuurlijk, dat kan ook. Leg ze op een met boter bestreken bakblik, en schuif die in de bovenste helft van een matig warme (heet dus) oven. (een gasoven moet 5 min. worden vóórverwarmd, en daarna op een temperatuur van 150 graden komen te staan.) Bak alle koekjes zo'n 20 minuten, de koekjes horen dan een lichtbruine kleur te hebben (dus niet zwart). Neem ze van het bakblik (pas op, niet met blote handen) en laat ze afkoelen (ze zijn heet!).


Speculaas:

nodig: 250 gr bloem, een mespunt dubbelkoolzure soda, 175 gr (room)boter, 150 gr lichte bruine basterdsuiker, 1.5 afgestreken eetlepel speculaaskruiden, geraspte citroenschil, 50 gr fijn geschaafde amandelen, 1.5 eetlepel melk en een mespuntje zout.

bereiding: Zeef de bloem met de dubbelzure soda, de kruiden en het zout. Vermeng de gezeefde massa met de basterdsuiker en hak er de boter door. Kneed van het mengsel, waaraan het smaakje en amandelen worden toegevoegd, met de melk een stevig deeg en laat het, liefst een hele nacht, op een koele plek staan. Rol, de volgende dag, het ter dikte van 1/4 - 1/2 cm uit. Geef er de vorm van een pop (ofzoiets) aan en bak het ding in een matig warme oven. ongeveer 3kwartier (moet er lekker bruin en eetbaar uitzien daarna).


Schuimpjes

nodig: 3 eiwitten, 375 gram poedersuiker

bereiding: Oven op laagste stand voor verwarmen, Mixer en grote schaal ontvetten met azijn en keukenpapier, Eiwitten stijfkloppen in schoon gemaakte kom
als de eiwitten stijf zijn, 2 eetlepels poedersuiker in de kom zeven, Daarna nog een minuut mixen. Dan de rest van de poedersuiker door het mengsel scheppen, Schep op een ingevette bakplaat kleine hoopjes van het schuim.
Bak die schuimpjes in 2 uur in de voorverwarmde oven op de laagste stand, Na het bakken de schuimpjes laten afkoelen op een taartrooster.


DE AGENDA:

Doe De quizz!! ben jij geschift genoeg om lid te worden??

QUIZZ

als 't niet werkt, kopieër de link dan maar:
http://quizilla.com/score/display.php?item_id=3806734Onze Leden :

Maartje
Imp
Jorrit
kirsten
Jeff
Stijn
JorrJorr