Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Waterput 2 - Interessante Artikelen en Ontwikkelingen

Introductie

Posted on 16/12/2009 at 18:08
Al geruime tijd schrijf ik allerlei kritische artikelen op sites als waterput en volkskrantblog-waterput en dat doe ik met veel plezier. Het kost echter nogal de nodige tijd en energie om een 'vol' en serieus waterputartikel te maken compleet met uitgebreide bronvermelding.

Omdat er zoveel onderwerpen zijn die ook mijn interesse hebben heb ik gemerkt dat ik er gewoonweg niet aan toe kom om al die onderwerpen te onderzoeken. Omdat ik het verder moeilijk kan verdragen dat dergelijke interessante onderwerpen dan helemaal geen aandacht krijgen leek het me een nuttig plan om een soort secundaire waterput te scheppen, en daarvoor heb ik bloggers.nl uitgekozen.

Deze site gaat dus vooral korte verwijzingen bevatten naar ontwikkelingen die ik interessant vind, maar waarvoor ik geen tijd heb om die volledig uit te zoeken. Tussendoor zal ik wel wat commentaar en wat links naar eigen artikelen en andere achtergrondsinformatie aanbieden.

Ik hoor natuurlijk wel graag commentaar en ik zal ook vanaf de oorspronkelijke waterputbronnen verwijzen naar deze korte-berichten-waterputblog.

Veel plezier met het eventueel volgen van deze blog
Groeten,
Waterput

Recent Entries

- Introductie

 
 

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer