Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Theater moet er zijn!

Description

Met een zucht en een vloek door het leven van Nel en Greet!


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Theater moet er zijn!!

Dag lieve mieden van ons,

 

Eindelijk! Daar benne we dan! Onze eigen logggg. Jaja Swiffer en Antikal hebben niet stilgezeten na de openluchtconcerten van deze zomer. Maar wat doe je de winter? Dan duike we of met zn alle achter 't overvolle chatboy; maar we verdoen daar onze tijd. Brood mot op de plank en theater mot er zijn!

 

Gre en ik hebben elkaar altijd geschreven ookal woonde de madams in Eindhoven en Amsterdam. Onze sores willen we graag met jullie mieden delen!

Mog je vrage hebben... we benne er ook voor jullie!!

Veel plezier, en kruip door t stof...

Nel en Gré


Posted: 16:52, 13/12/2020
Comments (0) | Add Comment | Link

Phonography

Gloeiende, gloeiende, gloeiende! Grr!! De speakerfunctie van mijn werktelefoon is kaduk. Weg business dat telefoonseks heet. Ik mot zo'n Amsterdammertje toch echt met twee handen naar binnen dauwen.

 

Iemand een paar klauwen over of een nieuwe Omnia? iPod is namelijk een ware ramp als ik met acryl rondloop. Breken de stengels direct af en mag ik weer een uur op de rug om het terug te verdienen!

 

Gré

 


Posted: 16:39, 14/12/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Consuminderen

Het korset kan niet meer dicht! Godverdomme! Dat wordt flink aan de Stackers en mijn rode- en witte vrienden!

 

 

 

 

Liefs,

Gezwollen Greet


Posted: 19:50, 6/12/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Traiteur Hofman

Ik mot snel afreizen naar Somalië voor een schaamlip. Kerst staat alweer bijna voor de deur en ik wil mijn gasten wél kunnen trakteren op de delicatesse van huize Hofman:

 

''Gezwavelde schaamlip ingespoten met Osciëtra kaviaar''

 

 

Culinaire groet,
Greetje

 

 


Posted: 18:52, 26/11/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Calorieën & Clientèle

Ben ik ff blij dat ik luttele jaren geleden een eigen hoerenkast ben begonnen. Ja, je mot er toch niet an denken om met deze gure zuidwester achter het enkele glas te motten zitten? Nee, das niets voor Greet en haar bovenbuuf.


Over Nel gesproken, ik heb dat mens al dagen niet gezien. Ze is niet pienter genoeg om te overleven buiten de stad, dus ik hoop dat ik snel een levensteken van der mag ontvangen. Na die verhalen over Marlies gaat het je nie in de kouwe kleren zitte. Haar van boven mist omzet op deze manier én wij sociale werksters moeten het toch echt hebbuh van de wintermaanden. Januari levert geen drol op. De mannen blijven maar op hun zaad zitten in plaats van het er uit te laten halen door mijn getrainde rechterarm.


En de klandizie is ook nodig om de vreetbuien van borstplaat en pepernoten te compenseren. De maand december is gewoon een aanslag op het wulpse figuur. Ik kan es proberen om geen warme choco's meer te maken, maar van me neut blijven ze af!

 

Groet van Greet!

 


Posted: 15:25, 22/11/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer