Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
1CMB-groep2

Week 10

Week 10 was een vrij drukke week waarin 2 belangrijke taken moesten worden afgegeven.

Taak 1 en 3 voor PrV en Taak 3 voor Commerciele communicatie. Omdat dit zo belangrijk was, hadden we dinsdag 28 april nog een consultatie voor PRV om de laatste details door te nemen.

De rest van dinsdag en woensdag hebben we nog hard aan deze twee taken gewerkt om ze donderdag op tijd te kunnen afgeven, dit is dan ook goed gelukt.

Dit is zowat het belangrijkste dat er die week is gebeurd, nu wordt het aftellen naar de explo-week

Stéphanie van der Stappen

10:19 - 7/5/2009 - comments {0} - post comment

Week 9

Week 9 is was nog een rustige week. Doordat onze consultaties op dinsdag en woensdag nogal ver uiteen lagen van de lessen, hadden we twee maal enkele uren vrij die we goed spendeerden voor de explo-taken.

Dinsdag 21/04: Les tot 12.20 en consultatie rond 15.30 voor commerciële communicatie. In die tussentijd hebben we gewerkt voor Frans met de hele groep en de storecheck gedaan voor commerciële communicatie in de groepjes per 3.

Woensdag 22/04: De les startte pas om 14.00 en consultatie voor Psychologie om 10.00. Intussen Frans helemaal afgewerkt. Per 3 gewerkt voor PRV, commerciële communicatie, ...

1 CMB, groep 2

Sanne De Keersmaker & Christof La Grange

14:03 - 26/4/2009 - comments {0} - post comment

Paasvakantie

Hallo,

hier zijn we weer. Even recapituleren. De paasvakantie ligt alweer achter ons. We hebben heus niet stilgezeten, mocht je dit denken. Dinsdag 7 april vlogen we er al weer in. Helaas waren Christof en Julie er niet bij. Maar we lieten ons hier niet door weerhouden en zijn met volle overgave aan een stapel werk begonnen. We hebben bijna alles voor de Explo van Frans af en voor Economie geldt dit ook. We hebben nog zitten brainstormen over de talkshow die we voor het vak Engels moeten voorbrengen. Dat zal nog een moeilijk te pellen eitje worden!

De rest van de week hebben we nog een aantal smsjes en mails gestuurd naar elkaar. Wie zorgt dat de werkjes getypt worden? Wie wil dit alles nalezen? En de belangrijkste vraag. Wanneer zal het werk af zijn?

Tot ons groot verdriet zullen wij binnenkort gedag zeggen tegen Julie. Zij gaat stoppen met de richting communicatiemanagement. Volgend jaar begint ze waarschijnlijk aan een opleiding geschiedenis. Daarna nog een D-cursus en TADAA. Een nieuwe leerkracht is geboren.             

Julie, veel succes met je nieuwe richting. Laat nog iets van je horen.

Groetjes,

Miranda

19:37 - 21/4/2009 - comments {0} - post comment

week 6

Deze week hebben we een consultatie gehad voor psychologie, waarin we de werking en de afspraken binnen de groep hebben besproken. En een consultatie op dinsdag namiddag voor het vak medialeer, waar we uitleg kregen over de explo-taak. Op vrijdag 20 maart zijn we samengekomen met de explogroep in het emi van 10u tot 11u. om een schema te maken wat er ons nog te wachten staat dit semester. Deze namiddag hebben we nog een consultatie voor het vak PRV.

mvg

Matti Vissers

10:53 - 20/3/2009 - comments {0} - post comment

Week 5

Deze week was relatief rustig op het explo-gebied. Er was alleen een consultatie voor Commerciële Communicatie op dinsdagmiddag ,hiervoor werd nog een storecheck gedaan en wat info gezocht op het internet.. Tot nu toe hebben we alles nog onder controle!

Stéphanie

 

15:55 - 14/3/2009 - comments {0} - post comment

Week 4

Na de vakantie, zijn we allemaal weer op school en beginnen we op maandag 2 maart al met het tonen van de voorbereiding van onze opdracht voor Frans. De bedoeling is om twee campagnes te kiezen die informatie geven of voorlichten. Dinsdag 3 maart moesten de laatste, kleine aanpassingen nog gebeuren voor het werk van medialeer zodat we een mooi afgewerkt geheel konnen afgeven.

Sanne De Keersmaker

10:01 - 14/3/2009 - comments {0} - post comment

Carnavalsvakantie!

Ook in de vankantie zijn we samen gekomen om te werken aan onze explo-opdrachten. Miranda had iedereen ingelicht over tijd, plaats en planning via een mail. Na enkele reacties en vragen, werd een definitieve mail opgesteld met de correcte afspraken. Op donderdag 26 februari was iedereen op tijd op het kot van Stéphanie. We hebben gewerkt aan Frans, medialeer en economie.

Het was een heel geknutsel en geplak voor medialeer, maar uiteindelijk hebben we alles afgekregen. Voor Frans hebben we onze twee campagnes aangevuld en deels uitgewerkt. Economie ging niet zo vlot als we hadden gehoopt, omdat we te weinig rekening hadden gehouden met de duur van de andere taken. We zitten niet in tijdsnood, maar we moeten wel onze planning in de gaten houden.

Voor verdere afspraken spreken we elkaar maandag op school weer.

Tot de volgende,

Julie Hensels

14:55 - 27/2/2009 - comments {0} - post comment

Week 3

Op maandag 16 februari ging een nieuwe exploratieweek van start. In Aula Kockx kregen we uitleg over wat ons te wachten stond. Dinsdag was het dan zover. We kregen onze eerste taken opgegeven. s'Middags hebben we de koppen bij elkaar gestoken om te brainstormen over het ontwerp van onze teambuildingsopdracht. We zijn de dag erop aan de uitvoering van onze installatie begonnen.

Om de werkstress tot een minimum te beperken hebben we in de carnavalsvakantie een datum vastgelegd zodat we al aan de verschillende opdrachten kunnen werken. Het is beter goed voorbereid te zijn dan helemaal niet.

Vandaag, donderdag, wordt de laatste hand gelegd aan onze installatie die hopelijk menig man zal bekoren.

Met vriendelijke groeten,

Miranda van Gool

12:52 - 19/2/2009 - comments {0} - post comment

Description
Dit is het weblog van: Christof La Grange, Matti Vissers, Miranda van Gool, Stéphanie van der Stappen, Sanne De Keersmaker & Julie Hensels

«  March 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Week 10
- Week 9
- Paasvakantie
- week 6
- Week 5

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer