Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
webcam model worden

Home - Profile - Archives - Friends

Webcam model worden

Posted on 14/11/2013 at 14:35 - Link

Webcam model worden is een eenvoudig en snelle oplossing om veel geld in korte tijd te verdienen. Je kunt webcam model worden naast je gewone werk maar ook als je thuis zit omdat je (nog) geen baan hebt of kinderen hebt. Over het algemeen is dit een van de snelste methodes om veel geld te verdienen en het voordeel van het webcam werk is dat je je eigen tijden kan gaan indelen, mocht je alleen in de ochtend een paar uurtjes kunnen dan is dat dus ook geen probleem omdat je niet verplicht bent een x aantal uur te draaien. Voor het modellen werk hoef je niet super slank, dikke borsten of lang blond haar te hebben het enige wat wel belangrijk is is dat je hygiënisch bent dus simpel gezegt schoon.

Het modellen werk kun je ook anoniem uitvoeren. Mocht jij de voorkeur hebben om anoniem te blijven kun je de webcam zo stellen dat je gezicht niet in beeld is. Ook kun je je eigen grenzen aangeven maar onthoud wel dat het erotisch thuiswerk is en je niet veel bezoekers zal vasthouden als je puur en alleen zonder gezicht en met je gewone kleren aan achter de webcam gaat zitten.

Er zijn veel verschillende platforms waarbij je kunt gaan cammen, je hebt in Amerika platforms zitten maar ook in Nederland zijn er voldoende om uit te kiezen. Niet alle platforms betalen dezelfde bedragen uit en niet alle platforms vinden het goed dat je je gezicht niet in beeld wil hebben, houd hier dus rekening mee! De meeste platforms werken vanuit de freechat dit betekend dat je in eerste instantie nog niets verdien als je chat maar dat bezoekers je privé moeten nemen om te gaan verdienen, zorg er dus altijd voor dat je niet je show al weg geeft in de freechat want dan hebben de bezoekers geen reden om jou privé te nemen. Ook kun je tips krijgen dit zijn dan een aantal credits naar keuze van de bezoeker en dit komt bij jou saldo te staan. Maar er zijn ook platforms waarbij je vanaf de seconde dat er een bezoeker in jou chatbox zit betaald krijgt en het voordeel hiervan is dat je niet hoeft te wachten.

 

Dus wil jij veel geld verdienen met erotisch thuiswerk? Neem dan hier eens een kijkje.

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer