Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Web Hosting Netherlands

Wat is webhosting?

08:15, 21/1/2018 .. 0 comments .. Link

Webhosting is een service waarmee organisaties en personen een website of webpagina op het internet kunnen plaatsen. Een webhost of een webhostingserviceprovider is een bedrijf dat de technologieën en services biedt die nodig zijn om de website of webpagina op internet te bekijken. Websites worden gehost of opgeslagen op speciale computers die servers worden genoemd.

Wanneer internetgebruikers uw website willen bekijken, hoeft u alleen maar uw websiteadres of domein in hun browser te typen. Hun computer maakt vervolgens verbinding met uw server en uw webpagina's worden via de browser aan hen geleverd.

De meeste hostingbedrijven vereisen dat u uw domein bezit om ze te hosten. Als u geen domein heeft, helpen de hostingbedrijven u om er een te kopen.

Als u besluit uw website te maken en te hosten met Website.com, kunt u een aangepast domein, e-mailadressen en webhosting krijgen, allemaal gebundeld in één abonnement.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Wat is webhosting?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer