Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Weblog

Home - Profile - Archives - Friends

Harddisk recovery software R-Studio vs. EaseUS Data Recovery Wizard

Posted on 28/11/2012 at 10:57 - Post Comment

Na een harde schijf (SCSI) die ik niet meer kon benaderen via Windows omdat hij niet meer wilde booten, heb ik eerst vanaf een andere PC met R-Studio Agent (deze werd overal aangeraden) geprobeerd via het netwerk de pc te benaderen. Dit lukte niet. Vervolgens een opstart-cd gemaakt. Hier lukte het wel mee, maar dit ging vrij "primitief", je kan alleen zoeken op bepaalde bestandstypen, en ze hebben niet hun originele naam. Ook mistte ik nog veel bestanden.

Vervolgens heb ik een extra interne schijf gekocht, daarop Windows opnieuw geinstalleerd. Windows kon de schijven wel zien echter niet activeren zodat er geen drive letter aan gekoppeld werd. Kennelijk was er meer mis. Daarop heb ik EaseUS Data Recovery Wizard geinstalleerd en was het opeens appeltje eitje. Ik hoefde enkel de partitie te laten rebuilden, en voila daar stond mijn hele directory structuur weer in beeld en kon ik alles recoveren. Incl de originele bestandsnamen. Misschien als ik R-Studio lokaal had geinstalleerd op de verse installatie dat het hetzelfde resultaat had gegeven, maar de software van EaseUS was zeer gebruiksvriendelijk.

Tevens kun je met EaseUS 1 GB aan data gratis recoveren!

Even Googelen op  EaseUS Data Recovery Wizard om het te vinden en downloaden.


Last Page :: Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer