Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Internet Pedofielen Ontmaskerd

Na aanleiding van een progamma dat ik heb gezien ga ik hier mijn eigen blog houden over van alles wat met internet pedofielen te maken heeft. n hopelijk ook links naar sites van pedofielen zelf die b.v op myspace, facebook, hyves o.i.d zitten.

[ Home ] [ Profile ] [ Archives ] [ Friends ]

Mijn eerste blog.

Hoi allemaal, ik ga mezelf niet helemaal voorstellen, maar laten we het er voor nu op houden dat ik Emma heet. Al vanaf jongs af aan ben heb ik veel research gedaan naar kinderhandel. Maar uiteindelijk zijn het niet de mensen die kinderen (ver)kopen, maar diegene ze misbruiken (die dus betalen voor een seksuele handeling) d reden waarom kinderhandel blijft bestaan. In mijn blogs, die ik hopelijk een paar keer per week kan posten ga ik alle aspecten van pedofilie (en afentoe ook kinderhandel) bespreken. Met speciale aandacht voor internet pedofilie, omdat dat, in deze tijd, eigenlijk ng gevaarlijker is. B.v.: Een oude man, die afspreekt met een minderjarig jongetje of meisje, is (tegenwoordig) gevaarlijker dan wannneer iemand een kind aanspreekt op straat. Op straat kunnen er namelijk nog getuigen zijn, of iemand die zo'n kind kan helpen. Maar wat moet zo'n arm kind beginnen tegen iemand op het internet, die eigenlijk kan zeggen, wat hij maar wil en zo het slachtoffer misleid. Iemand die ze op slimme wijze manipuleert om daarna b.v. een afspraak te maken bij het slachtoffertje langs te komen voor seks, of het slachtoffertje naar hem toe laten komen. Want als zo'n man bij hun op de stoep staat, en vervolgens het huis binnenkomt? Wat kunnen zij er dan uiteindelijk tegen doen, als zij zich bijvoorbeeld bedenken, nadat ze de persoon in kwestie hebben gezien? Het antwoord is niks. En er hoeft maar n ding te gebeuren, om een kind voor altijd te hebben getraumatiseerd. Maar goed daar volgt nog een blog over. Voor nu laat ik het maar bij deze korte introductie. Tot snel! Xx, E.

[ 02:27 ] [ 24/6/2011 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Hosting door HQ ICT Systeembeheer