Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Wel en Wee in de Horeca

7/10/2012 - Je ziet er goed uit!

Goedenavond, ohhh hallo, tijd niet gezien zeg, alles goed? (Soms denken gasten dat nooit werkt omdat ze gewoon toevallig net telkens komen als jij er niet bent) Antw: Ja prima, en dan rollen hun ogen in een flits van boven naar onder en terug en hoor je: Jij ook zo te zien! Klinkt vrij negatief niet waar? De bevestiging is binnen en U word bedankt. Natuurlijk, er kan altijd wat af, me jasje zat toevallig misschien een beetje te strak? De excuses die komen spontaan in me op die ik in de verdediging zou kunnen gooien; Ja, ik werk tegenwoordig voor mezelf als Grafisch Vormgever, dus zit ik wat vaker op me kont i.p.v. bedienen. Ja ben een half jaar geleden geopereerd, minder gaan hardlopen etc etc. Weetje? ik heb gewoon niks gezegd, geloof me: ik leer ook in dit leven. En hoe makkelijk is dat? gewoon knikken en pootjes geven, geen verhaal eromheen.
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

7/10/2012 - Therapeutische behandeling

Nou daar ga ik dan, na wat aanmoedigingen; Je moet het gewoon doen! Schrijven helpt. Alsof ik rijp ben voor een psycholoog, heb ik een probleem? dacht het niet. Is het niet logisch hoe ik reageer als men weet in wat voor soap wij hier te maken hebben. Als we hier een camera op zouden hangen, zou het spectaculaire televisie zijn vol tranen en ongeloof. Overdrijf ik? we zullen het zien want ik heb besloten om de boel bij te houden en zaak te notuleren. Lachwekkend en verbazingwekkkend over de nieuwe generatie jeugd waar we mee te maken hebben waarin we communiceren met mobiels en opzeggen per sms.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

"Ik zou elke dag wel een verhaaltje kunnen schrijven over wat ik meemaak in onze zaak". Zodoende begint men ergens in humoristische stijl te schrijven over de soap die horeca heet.

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer