Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Wenche's Weblog

Op reis! - Posted at 08:43 on 26/1/2010 in Mededelingen

.

Ik ben er even niet maar je kan me volgen op wenche.waarbenjij.nu

.

Het Jippie's Team - Posted at 08:37 on 25/1/2010 in Foto's
Leuke foto van mijn baas en zijn drie meiden; Marieke, Wenche en Linda!

Meierijloop 2009 - Posted at 21:24 on 24/1/2010 in Alledaagse dingen

Op 4 oktober heb ik meegedaan aan de Meijerijloop in Vught. Voor het eerst liep ik de 10 km. Ik was zeer tevreden met mijn tijd van 57 minuten en 45 seconden. Mijn doel om binnen het uur te lopen had ik ruimschoots gehaald. Maar het kostte veel moeite, ik was helemaal kapot bij de finish. Ik was minstens zo moe als degene die won, ik moest echter tevreden zijn met een 213de plaats .
StartNr  Naam                    PltsTot    5KM          NettoTijd
722       Wenche Oomes  213          00:28:28  00:57:45

Beloki op YouTube - Posted at 08:41 on 24/1/2010 in Beloki

 
Hier gedroeg Beloki zich minder goed .

RINKA NEDERLANDS KAMPIOEN STUDENTENRUITERS! - Posted at 23:11 on 21/1/2010 in In the spotlights
Op 26 & 27 september werd in Vries (Drenthe) het Nederlands kampioenschap studentenruiters gehouden. Rinka had zich door middel van selectiewedstrijden gekwalificeerd voor de klasse La dressuur (vergelijkbaar met de L1/L2). Ze moest op beide dagen een dressuurproef rijden op een paard dat beschikbaar wordt gesteld door de organiserende vereniging. Ze heeft dan 10 minuten de tijd om aan het paard te wennen en los te rijden waarna een dressuurproef volgt. Over twee dagen gemeten had zij het beste resultaat neergezet in de klasse La dus werd ze uitgeroepen tot Nederlands Kampioen! Daarnaast doet Rinka ook regelmatig mee met springwedstrijden. Hieronder foto's van Rinka in actie!
 

Erronfotografie 2 - Posted at 21:51 on 20/1/2010 in Foto's

Beurs Kind + Jugend in Keulen - Posted at 20:35 on 20/1/2010 in Alledaagse dingen

Op 18 september heb ik met mijn collega's de Kind&Jugend beurs in Keulen bezocht. Vorig jaar hadden we nog een stand. Dit jaar zijn we alleen 1 dag op en neer geweest om rond te kijken. Hieronder enkele foto's.
Foto 1: Lunchen met een braadworst, we zijn immer is Duitsland. V.l.n.r.: Linda, Marieke, Jan Pieter, Jannie en ik.
Foto 2: V.l.n.r.: Marieke, Ben, Wenche en Linda. Ben is de vertegenwoordiger van een fabrikant in Hong Kong waar wij zaken mee doen.
Foto 1 Foto 2

Horse Event 2009 - Posted at 23:21 on 18/1/2010 in Beloki

Op het jaarlijkse Horse Event hebben we met ons PRE viertal een demonstratie gegeven. Met ons viertal willen wij het spaanse paard (= PRE) in de dressuursport promoten. Alle paarden in het viertal lopen op minimaal Z-dressuur niveau. Hieronder enkele foto's.

New York, New York!! - Posted at 22:56 on 3/1/2010 in Foto's

Van 28 augustus tot 6 september ben ik samen met Rianne naar New York geweest. De reis begon niet goed. Na een super vermoeiende heenreis via een tussenstop met enorme vertraging in Chicago  kwamen we s'avonds laat aan in een regenachtig New York. Ook de volgende ochtend regende het pijpestelen. Gelukkig klaarde het in de loop van de middag op en dat was het begin van een verder super verlopen vakantie met fantastisch weer. We hebben heel veel gezien, heel veel geshopt, naar de musical The Lion King geweest, een concert van Whitney Houston in Central Park, nogmaals heel veel geshopt, voor sommige heel bekend maar ik zag het voor het eerst; het huis van Friends, opnames bijgewoond van de film Sex and the City 2, avondje op pad geweest met Lieke & Roy die toevallig ook in New York waren! Kortom een geweldige vakantie. Hieronder een paar foto's. Hier zijn wat meer foto's te zien.
  

 

Barbecue Stal Coumans - Posted at 22:42 on 3/1/2010 in Alledaagse dingen

Op 25 augustus hebben we lekker gebarbecued met alle mensen van stal. Even leek het weer roet in het eten te gooien maar gelukkig klaarde het op. V.l.n.r. Saskia, Dhr. Coumans, Marleen, Wenche, Daienne, Jeanne en de vriend van Jeanne. De foto is gemaakt door Roel die er natuurlijk ook bij was.

Mijn buurjongen Ties en ik - Posted at 21:40 on 3/1/2010 in Foto's

Weekendje Rosmalen - Posted at 21:22 on 3/1/2010 in Leuke dingen in het leven

In het weekend van 8 en 9 augustus kwamen Jasper en Marcel bij mij logeren. Nadat we eerst een weekendje naar Leidschendam (Marcel) zijn geweest, vervolgens een weekendje Maastricht (Jasper) was het nu mijn beurt om gastvrouw te spelen. Mede door het prachtige weer was het een zeer geslaagd weekend.

Verjaardag - Posted at 21:36 on 10/10/2009 in Leuke dingen in het leven

Ter ere van mijn 30ste verjaardag heb ik 23 juli een feest gegeven in cafe September. Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor jullie komst. Ik heb genoten en hopelijk jullie ook! HIER kunnen de foto's bekeken worden.

Concours Lithoijen - Posted at 22:32 on 8/10/2009 in Beloki

Tijdens het concours in Lithoijen op 12 juli werden de selectiewedstrijden dressuur verreden voor kring Den Bosch. Beloki en ik wonnen de 5de prijs met 205 punten. Ik was tevreden over mijn proef. Hieronder enkele foto's.
Voorbereidingen worden getroffen   
© Roel van Leuken

Kris was samen met haar dochter Baukje ook in Lithoijen. Hier een foto van Baukje met Beloki.

Joseph and the amazing technicolor dreamcoat - Posted at 20:25 on 6/10/2009 in Leuke dingen in het leven

Eindelijk was het een keer gelukt om genoeg zegeltjes van de Sligro te sparen om voor gereduceerd tarief kaartjes te kunnen kopen. Dit keer voor de musical Joseph and the amazing technicolor dreamcoat. Samen met Rianne ben ik 30 juni naar Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam geweest voor de musical. Een perfect verzorgde avond met een buffet, hapjes en drankjes van Maison de Boer. De musical was grappig en vrolijk. Helaas hadden we niet Freek (van 'Op zoek naar Joseph') maar wel Hein, Robin en Roy (voor de kenners ).

Barbecue Jippie's - Posted at 19:57 on 6/10/2009 in Alledaagse dingen

Op 24 juni had ik mijn collega's uitgenodigd voor een barbecue na het werk. Ik was wat eerder klaar zodat ik me kon voorbereiden. Om 17.00 uur was alles klaar voor de barbecue.

Marieke en Linda waren er het eerst. Samen hebben we even gechild in mijn hangmat tot de rest kwam en we met barbecueën konden beginnen. Het was een hele gezellige avond en wat mij betreft volgend jaar weer!

 

Erronfotografie 1 - Posted at 19:40 on 6/10/2009 in Foto's

Mijn buurman, Ronald van Grinsven, heeft op 25 mei enkele foto's van mij gemaakt. Hieronder het resultaat.
 
 
© Erronfotografie

Nat Outdoor Rosmalen - Posted at 19:18 on 19/6/2009 in Beloki

Tijdens het jaarlijkse concours in mijn achtertuin bleef het maar regenen! Beloki en ik hebben er maar het beste van proberen te maken. Het was een selectie wedstrijd voor Kring Den Bosch. We vielen niet in de prijzen maar we hadden wel ruim een winstpunt met 216 punten.
 

 
© Roel van Leuken

Familiebezoek Noorwegen - Posted at 00:48 on 18/6/2009 in Leuke dingen in het leven

Met Pinksteren ben ik een weekje naar Bergen geweest om mijn familie daar te bezoeken. Normaal gesproken regent het heel veel in Bergen mijn tijdens mijn verblijf heb ik schitterend weer gehad. Samen met Lenie en tante Borgny heb ik een heerlijke week gehad.

Bergen Lenie & tante Borgny op de vismarkt

 

Barokke paardenwedstrijd te Maarsbergen - Posted at 22:54 on 19/5/2009 in Beloki

Op 9 mei werd de jaarlijkse dressuurwedstrijd voor barokke paarden gehouden op het landgoed Maarsbergen. Ik heb met Beloki 1 proef gereden in de klasse Z1. We wonnen deze proef met 217 punten. Er gingen wat dingen mis in de proef maar die heb ik gelukkig kunnen compenseren met goede onderdelen. Hieronder wat foto's.

 

 


Last Page :: Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer