Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Zo beleven wij het

Dag 1

08:14, 19/7/2011 .. 0 comments .. Link

vanochtend opstaan was nogal moeizaam..
mama was een beetje uit d'r doen en niet op d'r  gemak.. natuurlijk logisch;
We wisten dat vandaag de dag was dat me broertje zou gaan.. de klap komt alleen nog meer aan als je beseft dat die met het avond eten niet naast je op de bank zit endatje hem niet thuis hoort komen.
natuurlijk benje veranderd ray maar we houden altijd van je.. je hebt ons veel verdriet gedaan door het verkeerde pad in te gaan.. maar daardoor zijn we niet minder van je gaan houden.. we staan altijd voorje klaar hoe dan ook..

Toen het moment dat het erop aan kwam het besef dat je moest gaan,. Een ieder die hier was heeft een traantje gelaten, maar we weten dat het allemaal beter is en dat als je er uit komt een hele verandering zou zijn.. Je word straks een voorbeeld voor je kleine zusje.. ik ben en blijf er trots op dat hij me broertje is maar iets negatiefs veranderen in een positief iets is nooit verkeerd..=)

s'avond; hij heeft kameruurrtje dat houd in dat die een uurtje met z;n telefoon mag..
z'n eerste smsje kwam precies om 18.30u binnen,. de eerste dag heeft die andijvie stampot gegeten vind die helemaal niks maar dat leert die straks allemaal wel.. hij gaat gezond leren eten en zelfstandig worden.. we hebben heen en weer gesmst en hij vind maar niks dat er geen chicks zijn haha..
hebben je verteld dat we van je houden en ddat het uiteindelijk allemaal goed komt en dat je er voorzichzelf zit en niet voor een ander.. doe je best broertje we houden vanje.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Dag 1

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer