Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Myspeaking

Home - Profile - Archives - Friends

Zoo, beginnen met m'n blog

Posted on 21/1/2012 at 20:23 - 0 Comments - Post Comment - Link

Tja wat moet er hier geschreven worden? Iets over mezelf? Iets wat ik meemaak? Een filmpje? Tja ik dacht ik maak zo'n blog aan om lekker van me af te typen.... aangezien ik niet alles meer op face mag zetten.

Ik vind het leuk om mensen te laten weten wat ik allemaal meemaak, wat me irriteert (nogal veel) , maar ja je kan niet de hele dag alles op face zetten..

Dus vanaf nu ga ik lekker hier mijn ding doen.

Zo over vandaag, vandaag ben ik in Helsinki, voor mijn nieuwe werk. Effe een paar dagen hier voor een vakantie beurs. 'Ons Hotel' presenteren.

Wat een vreemde lui die Finnen.

Vandaag kwam er een man met een heel mooi prinsesachtig babytje, ik wilde haar effe vast houden, en hij gaf haar meteen aan mij. Nou nou dat kind stonk helemaal naar oksel van die vuile vent. Zielig toch voor dat babytje?

Daarna kwam er een man met een grote puist op zijn neus, das heel vervelend, vooral als ie al rijp is met zo'n witte dikke mayonaise kop erop, maar ook mannen moet en af en toe ff in de spiegel kijken, net als wij elk uur moeten kijken of onze lipgloss er nog op zit, of mijn mascara niet onder mijn ogen zit.

Anyway, ik ga slapen morgen weer een dag op die saaie beurs, en dan maandag weer lekker naar mijn huisje in Turkije...

Gule gule


Hosting door HQ ICT Systeembeheer