Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
rsfightclan Home | Profile | Archives | Friends
dit is de site van de coolste clan van runescape de rsfightclan

doric's quest2/1/2006

Doric's Quest

Beschrijving: Doric de dwerg zal je zijn aambeeld laten gebruiken als je eerst wat voor hem ophaalt.

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Benodigde items/skills: Een pickaxe, level 15 mining

Startlocatie: Dorics aambeeld, ten noorden van Falador

Beloning: 1 Quest Point, 1300 mining experience, 180gp en je mag Dorics aambeeld gebruiken.

Instucties:

 1. Praat met Doric (hij bevindt zich ten noordwesten van Falador), hij zal je vertellen dat je hem 6 clay (klei), 4 copper (koper) en 2 iron (ijzer) moet geven voor je zijn aambeeld mag gebruiken.
 2. Als je nog geen pikhouweel ("pickaxe") hebt, ga dan naar Barbarian Village; in een van de gebouwen ligt een bronze pickaxe op tafel. Pak hem op.
 3. Ga, met je pikhouweel, de Dwarven Mines in. De ingang ligt ten noordoosten van Falador (ten noorden van de weg naar Barbarian Village). Als je tussen de gebouwen de ladder afgaat, ben je er.
 4. Ga zodra je binnen bent naar het zuiden tot je een paar iron rocks en copper rocks ziet. Mijn 2 ijzer en 4 koper. Als je nog iets verder naar het zuiden gaat zie je clay rocks. Mijn hier 6 van.
 5. Zodra je 6 klei, 4 koper en 2 ijzer hebt ga je terug naar Doric. Praat met hem; je geeft de ores en hij zal je belonen
Permanent Link

demon slayer2/1/2006

Demon Slayer

Beschrijving: Een groep Duiste Tovenaars heeft de legendarische demoon Delrith bevrijd uit zijn ketenen. Zoek uit hoe je hem weer kan ketenen voor hij Varrock vernietigd.

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Benodigde items/skills: 25 (gewone) bones, 1gp

Startlocatie: De zigeuner in haar tent op het marktplein van Varrock.

Beloning: 3 Quest Points, Silverlight (een sterk zwaard tegen elke demoon)

Instructies:

 1. Praat met de zigeuner (Gypsy) en geef haar geld om je toekomst te laten ontrafelen. Ze vertelt je dat Delrith is ontketend en dat jij de enige bent die hem kan stoppen. Ze vertelt een hoop onzin (nou ja, je kan het overslaan als je niet geÔnteresseerd bent in het achterliggende verhaal), dan laat ze je weten dat je met Sir Prysin moet praten. Vergeet niet te vragen wat de magische bezwering (magical incantation) is.
 2. Sir Prysin bevindt zich in een kamer in het zuidwesten van Varrock Castle. Vraag hem naar Silverlight en ontdek dat je drie sleutels moet vinden. Hij zal vertellen dat je met Captain Rovin moet praten.
 3. Ga de trap op en ga met de Captain praten. Haal hem over om je zijn sleutel te geven.
 4. Sir Prysin heeft een van de sleutels in de afvoer laten vallen... Ga naar de kamer in het uiterste noordoosten en ga de ladder op, pak een emmer (bucket). Ga weer naar beneden en vul hem bij de Sink.
 5. Use de emmer met water op de drain (net buiten de deur) en ga gauw het riool in door de Manhole. Deze bevindt zich ten oosten van het kasteel. Dit kaartje helpt je de sleutel te vinden:

  Sleutel van Sir Prysin
 6. Haal je 25 botten op en ga naar de Wizard Tower (ten zuiden van Draynor Village). Praat met Wizard Traiborn om je derde sleutel te krijgen. (Ook hier moet je weer een hoop geklets aanhoren...)
 7. Ga terug naar Sir Prysin met alle drie de sleutels en je krijgt -eindelijk- het zwaard "Silverlight" van hem.
 8. Ga door de zuidelijke poort uit Varrock, naar de stenen cirkel van de Duistere Tovenaars. Zorg dat je Silverlight draagt en val Delrith aan. Vecht tot zijn "levensbalk" helemaal rood is. (Dit is niet zo moeilijk, ik had hem in een klap dood - met combat level 35.)
 9. Kies de spreuk "Carlem Aber Camerinthum Purchai Gabindo" (waarom zo moeilijk?) om de demoon uit te schakelen. Als je de verkeerde kiest -wat heel dom is als je deze guide er bij hebt- moet je hem opnieuw bevechten, tot je de goede kiest.
 10. Ga naar de zigeuner terug om je beloning op te halen. Als je wel in het achterliggende verhaal geÔnteresseerd bent, stel ik voor dat je niet te lang bij de steencirkel blijft. Delrith verschijnt namelijk weer na een halve minuut
Permanent Link

cook's assistent2/1/2006

Cook's Assistent

Beschrijving: De Duke of Lumbridge geeft een feest maar de kok is vergeten de ingrediŽnten voor de cake te kopen.

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Benodigde Items/Skills: Egg, milk en flour

Startlocatie: Lumbridge Castle

Beloning: 1 Quest Point, 300 Cooking experience, Toestemming om het fornuis van de kok te gebruiken.

Instructions:

 1. Praat met de kok ("cook") in Lumbridge Castle. Hij vraagt je te helpen met het halen van de ingrediŽnten voor de cake omdat hij vergeten is deze te kopen. Zeg dat je wel wilt helpen.
 2. De ingrediŽnten verzamelen

  Flour: Pak een pot in Lumbridge Castle. Ga naar het noordwesten, daar staat een windmolen. Er is een veld met graan ten westen van de windmolen. Pak ("pick") een korenaar ("grain"). Ga naar de bovenste verdieping van de molen en use je graan op de hopper. Klik op een hendel en ga naar beneden. Use je pot op de flour in de bak.

  Egg: Eieren vind je in een boerderij die ten noordoosten van Lumbridge ligt. Het is een boerderij met kippen erin. In de buurt van die kippen liggen een paar eieren.

  Milk: Vlakbij de kippenboerderij is een huis. Ga daar naar binnen en pak een emmer ("bucket"). Ga naar het oosten, waar je koeien zult vinden. Use de emmer op een koe en je hebt een emmer met melk!

 3. Ga naar de kok toe als je alle ingrediŽnten hebt, hij zal je de belonening geven
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

black knights fortress2/1/2006

hieronder staan alle non-members questen van runescape

Black Knight's Fortress

Beschrijving: De Black Knights hebben weinig goeds in de zin. De White Knights huren je in om te spioneren...

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Benodigde items/skills: 12 Quest Points, Bronze Medium Helm, Iron Chainmail

Startlocatie: Tweede verdieping van het White Knight's Castle te Falador

Beloning: 2500gp en 3 Quest Points

Instructies:

 1. Praat met Amik Varze, hij vertelt je dat de Black Knights plannen hebben om de White Knights te vernietigen. Hij vraagt of je ze wil bespioneren; aanvaard de uitdaging.
 2. Ga nu naar de prayer guild. Die vind je ten westen van de Ice Mountain (bij de Dwarven Mines in de buurt). Loop er doorheen, naar het noorden, en Pick een Cabbage.
 3. Nu is het tijd om te gaan spioneren. Ga naar het Black Knight's Fortress, in het noorden van de Ice Mountain. Zorg ervoor dat je de bronzen helm en de ijzeren maliŽnkolder aan hebt!. Open de Sturdy Door aan de zuidoostkant van het kasteel. Gelijk achter de deur kies je "Push Wall", en ga je de ladder op.
 4. Kies "Push Wall" en klim twee ladders op om op de bovenste verdieping te komen. Ten zuidoosten van de ladder is een andere ladder, ga hier naar beneden. Open de deur aan je oostkant, open de andere deur ook en ga de ladder op. In deze kamer zijn twee kanonnen en een Black Knight. Klim van de ladder aan je oostkant. In deze ruimte bevindt zich een Zamorak Altar. Open de deur en een Black Knight valt je aan. Ren door (of maak hem dood) en ga de ladder aan in het zuidwesten op. Nu ben je in een kleine kamer.
 5. Nu begint het echte spioneerwerk! Kies de optie "Listen-at Grill". De heks zal iets zeggen over een geheim wapen dat bijna klaar is. Ze heeft alleen nog een Cabbage (kool) uit Draynor Manor nodig. Dan zegt ze dat als de Goblin een gewone kool haalt, het wapen vernietigd zal worden. En dat is -hoe verrassend- hoe jij het wapen gaat vernietigen...
 6. Ga dezelfde weg terug naar beneden, tot je weer bij de buitendeur bent (je blijft wel in het kasteel). Open de deur in het oosten. Een van de wachters zegt dat de Black Knights een belangrijke vergadering hebben, en dat ze iedere indringer zullen doden. Zeg dat je dapper (brave) bent en ga naar binnen. Een van de Black Knights zal je aanvallen. Loop door (of maak hem weer dood) en klim de ladder op. Ga naar het oosten, dan naar het zuiden en kies weer "Push Wall". Je ziet een gat in de vloer, use je Cabbage op de Hole. De kool valt in de ketel en vernietigt het wapen.
 7. Nu hoef je alleen nog maar je beloning op te halen: ga terug naar het White Knight Castle en praat met Sir Amik Varze.

 

Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer