Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

leuke wetenswaardigheden

Genieten van vakantie, hoe moet dat?

13:56, 13/1/2012 .. 0 comments .. Link

Het nieuwe jaar is alweer even bezig, de winter loopt langzaam op zijn einde en de drukke feestdagen zijn voorbij. Dat betekent dat menig Nederlander weer druk in de weer gaat met reisgidsen, reisbestemmingen en andere vakantievoorbereidingen. De ene vakantieganger komt tot rust door twee weken lang op het strand te liggen, terwijl de andere vakantieganger liever een actieve vakantie in de bergen heeft. Toch hebben alle vakantiegangers uiteindelijk één doel: genieten. Even alles achter je laten en niet piekeren over bijvoorbeeld toestanden op het werk. Hoe doe je dat nou eigenlijk?

Voorpret en voorbereiding
Boek de reis al enige tijd van te voren, zodat je iets hebt om naar uit te kijken. Zoek op internet alvast de leuke plekjes op, lees reisverslagen van anderen en spreek met je partner door wat je zeker wilt doen en zien als je eenmaal op plek van bestemming bent. Zorg verder dat iedereen met wie je werkt weet wanneer en hoe lang je weg bent. Plan de laatste paar dagen voor gesprek geen belangrijke afspraken, zodat je je daar niet druk om hoeft te maken tijdens je vakantie. Stel tot slot je afwezigheidsassistent in, zodat iedereen die je een e-mail stuurt ook weet dat je even niet beschikbaar bent.

Ben echt weg

Zet je (zakelijke) telefoon uit tijdens je vakantie. Wil je toch dat (eventuele) klanten te woord worden gestaan tijdens je afwezigheid? Dan kun je overwegen om een antwoordservice in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat alle telefoontjes die je krijgt op de goede manier afgehandeld worden. Beslis daarnaast of je ook op vakantie gaat op de verschillende social media-kanalen. Facebook en Twitter kunnen ervoor zorgen dat je niet echt van je vakantie kunt genieten, omdat je de neiging hebt om te blijven volgen wat er ‘thuis’ gebeurt. Ook kan het zijn dat bepaalde werk gerelateerde zaken via deze kanalen gaan, waardoor je dus nog steeds niet écht weg bent.

Voorkom stress op reis

Houd je op vakantie niet aan een strakke planning, maar probeer het op zijn beloop te laten. Een dag geen zin om cultureel verantwoord bezig te zijn, maar zin om met een boek op het strand te gaan liggen? Probeer je gevoel te volgen, in plaats van dingen te doen waar je geen zin in hebt. Verplicht jezelf niet om een bepaald aantal bezienswaardigheden te zien, je bent immers op vakantie! Laat je niet van slag brengen door een file op weg naar je vakantiebestemming, vermijd conflicten en probeer gewoon te genieten van het moment. Op die manier kun je helemaal tot rust komen tijdens je vakantie en ook echt uitgerust thuiskomen.

Kom rustig terug
Ga niet de dag na terugkomst meteen aan het werk. Zorg dat je nog minimaal één dag speling hebt. Zo kun je weer rustig wennen aan het ritme en even bijkomen van je reis. Neem ook op de eerste werkdag de tijd om erin te komen. Stel een duidelijke planning op, zodat je niet halsoverkop met van alles aan de slag gaat. Er is natuurlijk werk blijven liggen tijdens je vakantie, maar dit hoeft niet allemaal in één dag opgelost te worden. Neem alle e-mails door, bekijk wat je gemist hebt en vergeet vooral niet na te genieten van je vakantie.

En ben je klaar met nagenieten? Ga rustig alweer verder kijken naar de volgende vakantie, want je kunt de voorpret zolang rekken als je zelf wilt!Reuma: Wat kun je eraan doen?

14:03, 23/12/2011 .. 0 comments .. Link

Reuma is een verzamelnaam voor veel aandoeningen. Ongeveer 1 op de 10 mensen in Nederland heeft reuma. Wat het precies is en hoe je het kunt behandelen lees je hier.

Soorten reuma

Er zijn wel meer dan tweehonderd verschillende soorten reuma. Deze soorten zijn weer onder te verdelen in drie belangrijke groepen.

Ontstekingsreuma

Onstekingsreuma onstaat doordag het lichaam delen van het lichaam als indringer ziet.  Er ontstaat een onsteking. In de eerste gevallen zul je dit ervaring als een beperking in je beweging, later kan het je gewrichten zelfs beschadigen.

Slijtagereuma

Slijtagereuma, ook wel artrose genoemd komt doordat het kraakbeen in de gewrichten is versleten. Deze soort komt vooral bij ouderen voor.

Weke-delen reuma

Deze soort reuma komt voor in de weke delen van het lichaam, zoals spieren, kapsels en sluimbeurzen. Dit zorgt voor langdurige pijn en vermoeidheid.

De oorzaken

Over de ziekte reuma is nog niet zo heel veel bekend, dit komt ook omdat er zoveel soorten zijn. Er wordt gedacht dat het wordt veroorzaakt door veel verschillende punten, zoals infecties, overbelasting, te weinig beweging, stress en ook aanleg.

De behandeling

Er  zijn zeer veel verschillende behandelingsmethoden. Vaak wordt er gewerkt met ontstekingsremmers, maar deze kunnen ook veel bijwerkingen veroorzaken. Ook heb je speciale massages die zorgen voor pijnverminderen. Ook een behandeling in een infrarood cabine kan de klachten verminderen. Daarnaast wordt fisiotherapie vaak aangeraden.

Reuma is een zeer vervelende aandoening, doordat je je beperkt gaat voelen in je bewegingen. Toch kunnen medicijnen en behandelingen de pijn vaak voor een groot deel wegnemen.Hoe maak je een schutting mooi

09:13, 16/12/2011 .. 0 comments .. Link

Een schutting is erg fijn voor je privacy. Toch zijn schuttingen meestal niet zo heel fraai als je er niet te veel geld aan wilt uitgeven. Toch zijn er genoeg opties om van je schutting toch iets gezelligs te maken op een goedkope manier. Wat je kunt doen lees je hier!

Klimplanten

Je kunt je schutting opvrolijken door er klimplanten tegenaan te zetten. Een van de bekendste klimplanten is een klimop. Deze groet snel en blijft ’s winters groen. Maar er zijn nog veel meer klimplanten, bijvoorbeeld een klimroos, passiebloem of bruidssluier. Zo kun je er ook voor kiezen om een klimplant te kiezen die ook bloemen geeft, wat voor meer kleur in je tuin zorgt.

Accessoires

Een andere mogelijkheid om je schutting gezelliger te maken is door hem te versieren met accessoires. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan schelpen. Deze kun je gemakkelijk met een lijmpistool op de schutting plakken. Mocht je ze niet meer mooi vinden, kun je ze er ook gemakkelijk weer afhalen.

Tuincanvas

Ook kun je een mooi tuincanvas aan je schutting bevestigen. Je kunt deze verkrijgen bij verschillende tuincentra. Ze zijn verschillende mooie prints beschikbaar van bijvoorbeeld een zonsondergang of een zeelandschap. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid je eigen  canvas te laten drukken met je eigen foto of afbeelding.

Fruit

Daarnaast kun je ook fruit tegen je schutting aan laten groeien. Hierbij kun je denken aan druiven, kiwi’s of bramen. Binnen enkele ’s zomers staat je hele schutting vol en krijg je kilo’s vruchten.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om je schutting een beetje aan te kleden. Zo krijg je een gezelligere tuin en meer sfeer.Het ouderschapsplan

12:51, 8/12/2011 .. 0 comments .. Link

Het ouderschapsplan is een document dat bij iedere scheiding waarin kinderen betrokken zijn opgesteld moet worden. Dit document bevat afspraken over de kinderen en hun opvoeding. De onderdelen die het ouderschapsplan minimaal bevat zijn:

 • Een verdeling van de zorg- en opvoedingstaken tussen de ouders
 • Afspraken over de communicatie tussen de ouders; hoe zij elkaar op de hoogte houden en overleggen over belangrijke onderwerpen en beslissingen
 • Een verdeling van de kosten en eventuele afspraken over kinderalimentatie
 • De wensen van de kinderen

Ook kunnen er nog andere afspraken worden toegevoegd indien de ouders dit graag willen, zoals de maximale afstand tussen de woonplaatsen van de twee ouders.

Het ouderschapsplan wordt meestal opgesteld met behulp van een advocaat of echtscheidingsmediator, maar dit is niet verplicht. Als de ouders er zelf uit kunnen komen is dit ook prima.Je eigen cd uitbrengen

10:41, 1/12/2011 .. 0 comments .. Link

Als je muzikaal bent en je schrijft zelf liedjes kan het erg leuk zijn om een eigen cd uit te brengen. Dit kan zelf helemaal zelf zonder de hulp van een platenmaatschappij. Hoe je dat moet aanpakken lees je hier.

Eigen beheer productie
Een eigen beheer productie is als je een cd uitbrengt zonder behulp van investeerders, zoals een platenmaatschappij. Bij een eigen beheer productie dus je dus alles zelf, de eindmix, het drukwerk enzovoorts. Doordat je alles zelf doet kun je ook alles zelf bepalen, zoals de volgorde van de liedjes, de verpakking, de releasedatum etcetera. Wel moet je zelf geld investeren en kost het meer tijd dan wanneer je alles door het platenmaatschappij laat doen, maar uiteindelijk zul je er alleen maar meer door gaan verdienen. Ook is het zo dat platenmaatschappijen tegenwoordig steeds kritischer worden en het daarom lastig is om een contract te krijgen, daarnaast moet de muziek zeer commercieel zijn.

Mastering
Als je je muziek hebt opgenomen moet je naar een master engineer. Deze past het zo aan dat het klaar is om op de radio gedraaid te worden. Hij zorgt ervoor dat alle muziek hetzelfde geluidsniveau heeft.

Persen of branden
Als je cd gemasterd is kun je hem gaan persen of branden. Persen en branden zijn manieren om muziek op cd’s te zetten. Bij cd persen worden in een fabriek met hoge snelheid cd’s gedrukt. Dit gebeurt met behulp van een mal en een glassmaster. Ook wordt de cd gelijk bedrukt met een sjabloon. Bij gebrande cd’s wordt de muziek met een laser op de cd gebrand, vervolgens wordt er door middel van zeefdruk een patroon op de cd gedrukt. Het voordeel van branden is dat je vaak kleinere oplagen kunt kopen. Het nadeel is dat gebrande cd’s minder professioneel overkomen, waardoor veel winkelier het niet in hun winkel willen verkopen.

Cd-hoezen
Vervolgens moet je een cd-hoes gaan uitkiezen. In de meeste gevallen wordt voor een cd een jewelbox gekozen en voor een single een kartonnen wallet, maar er is nog veel meer keuze.

Rechten van de cd
Buma/Stemra is een organisatie die belangen behartigt van auteurs. Als je je cd uitgeeft is het belangrijk je daar aan te melden. Zij zullen dan bijhouden hoeveel cd’s er verkocht worden en jou de inkomsten uitbetalen.

Coveren
Tegenwoordig worden er zeer veel covers uitgebracht. Het is wel belangrijk dat je je ervan bewust bent dat je niet zomaar een cover mag uitbrengen. Je moet eerst altijd toestemming vragen van de originele auteurs.

Zelf een cd uitbrengen is dus een hele investering, maar je zult het wel een stuk sneller terugverdienen. Veel succes met de verkoop!Wat je moet weten als je een marifoon wilt gebruiken

09:43, 24/9/2011 .. 0 comments .. Link


Een marifoon is erg handig en vooral veilig. Maar een marifoon mag je niet zomaar gebruiken. Hier een paar handigheidjes op een rij, die je moet weten voordat je een marifoon gebruikt.

Allereerst is het verplicht een Basiscentificaat Marifonie te hebben. Dit is een schriftelijk examen van Vamex waarbij je in een uur 30 vragen moet beantwoorden. Om het examen te halen moet je een score van 70% hebben. Het examen wordt afgegeven in Dordrecht, Zwolle, Nieuwegein en Hoofddorp en kost € 55,-. Hiervoor worden ook cursussen aangeboden, maar het is ook mogelijk om de stof zelf door te nemen.

Als je dan je Basiscertificaat Marifonie hebt en je wilt een marifoon aanschaffen moet je de marifoon registreren. Dit kost geen geld. Zo worden je gegevens opgenomen en ontvang je hier een bewijs van. Dit bewijs dien je altijd aan boord te hebben.

Nu kun je je marifoon gaan gebruiken. Dit is erg handig om bijvoorbeeld te communiceren met sluis- en brugwachters, maar ook bij het zoeken van een ligplaats in een haven. Ga je varen in groot vaarwater, waar veel grote vrachtschepen varen wordt het van je verwacht dat je een marifoon bij je hebt. Zo kan iedereen met elkaar in contact blijven. Dit is vooral fijn in noodsituaties, omdat iedereen in de omgeving kan horen wat er aan de hand is.

Het is dus erg handig om een marifoon aan boord te hebben, eigenlijk wordt het ook wel van je verwacht. Zorg wel voor een Basiscertificaat Marifonie en een registratie.De 5 grootste Nederlandse webshops

11:02, 20/8/2011 .. 0 comments .. Link

15 jaar geleden konden we ons niet indenken dat een substantieel deel van onze aankopen tegenwoordig via internet gedaan wordt. Toch is deze vorm van shoppen anno 2011 niet meer weg te denken. Waar fysieke winkels te maken hebben met tegenvallende verkopen is de markt voor internet verkoop nog steeds groeiende.

Twinkle heeft onderzoek gedaan naar de 100 grootste webshops in Nederland. Samen genereerden deze webshops bijna 4 miljard euro aan omzet. Op basis van dit onderzoek zijn dit de 5 grootste Nederlandse webshops:

1. Thomas Cook 293,0

2. Wehkamp.nl 252,8

3. TUI 244,8

4. Bol.com 224,0

5. KLM 200,0

De cijfers achter de webshops is de omzet die deze bedrijven behaalden in miljoenen euro’s.

Thomas Cook en TUI
Thomas Cook is met afstand de grootste webshop in Nederland. TUI heeft diverse handelsnamen onder zich zoals Kras, Arke en Holland International en staat op een respectabele derde plaats. Opvallend is te zien dat de gemiddelde Nederlander vooral zijn vakanties online boekt. Naast Thomas Cook en TUI staan ook D-Reizen en OAD reizen in de top 10. Met vier reisaanbieders in de top 10 kan gerust gesproken worden van een trend.

Het traditionele reisbureau verdwijnt meer en meer uit het Nederlandse straatbeeld. Oorzaak hiervan zijn de diverse voordelen van het internet ten opzichte van de fysieke verkoop. Via internet kan namelijk door kostenbesparing een lagere prijs worden aangeboden en de vergelijkingsmogelijkheden zijn veel groter.

Wehkamp.nl
Wehkamp is het enige traditionele postorderbedrijf dat in de top 5 staat. Hiermee laat Wehkamp een andere groot postorderbedrijf Neckermann ver achter zich. Wehkamp.nl wordt vooral goed beoordeeld op klantenservice en prijs. De prijzen die Wehkamp kan hanteren zijn in de meeste gevallen veel lager dan de fysieke winkels kunnen bieden. Via online websites kan zelfs nog meer korting bij Wehkamp worden ontvangen.

Bol.com
Een van de bekendste webshops in Nederland is natuurlijk Bol.com. Net als bij Wehkamp scoort Bol.com ook hoog op klantenservice en prijs. Daarnaast profileert Bol.com zich door middel van een ijzersterke reclamecampagne als een hot merk. Wie kent niet de jaarlijks terugkerende Sinterklaas reclame  waarbij het fysiek shoppen niet bepaald zonder horten en stoten gaat.

KLM
Een andere trend die parallel loopt met de online verkoop van vakanties is de verkoop van vliegtickets. Er zijn inmiddels talloze websites die vliegtickets aanbieden. Toch staat de KLM van deze vliegticketshops het hoogst. Dit is knap omdat de KLM van oudsher alleen offline werkte. Deze traditionele offline bedrijven hebben moeite om de vertaalslag naar de online verkoop te maken. Toch is KLM grote online aanbieders als CheapTickets.nl en Worldticketshop.com voorbijgestreefd.  Leuke Lady Gaga feitjes

10:59, 18/8/2011 .. 0 comments .. Link

Lady Gaga is een artieste die de laatste jaren voor veel opschudding heeft gezorgd. Sinds haar doorbraak in 2008 met het nummer “Just Dance” is ze een waar popicoon en voorbeeld voor vele tieners en homoseksuele jongeren geworden. Hieronder een aantal leuke Lady Gaga feitjes:

·         Lady Gaga’s echte naam is Stefani Joanne Angelina Germanotta. Haar artiestennaam is afgeleid van het lied “Radio Ga Ga” van Queen.

·         Tijdens een Lady Gaga concert in 2009 werd onder haar jurk ‘iets’ gezien. Dit resulteerde in een hardnekkige roddel dat ze hermafrodiet zou zijn.

·         Voordat ze doorbrak als zangeres was Gaga bekend van het schrijven van nummers voor grote artiesten als Akon en de Pussycat Dolls.

·         Gaga’s levensmotto is “Life is a performance”

·         Ze is linkshandig

·         Lady Gaga leered zichzelf piano spelen toen ze pas vier jaar oud was. Later heeft ze lessen genomen om te leren noten lezen.

·         Ze vindt het erg leuk om te koken en houdt van de italiaanse keuken. Haar favoriete toetje is panna cotta.

·         Ze is vier keer failliet verklaard.

·         Haar favoriete drankje is Jameson whiskey met ijs.

Helaas staan er voorlopig geen Lady Gaga concerten in Nederland gepland. Fans zullen dus nog even moeten wachten tot ze haar weer live kunnen zien optreden. Gelukkig is ze nog wel steeds druk bezig met het uitbrengen van videoclips bij de nummers van haar nieuwste album “Born this way”.Teakhout

12:19, 15/8/2011 .. 0 comments .. Link
In vrijwel elk huishouden staat tegenwoordig wel een meubel of accessoire dat gemaakt is van teakhout. Iedereen kent de term teakhout wel maar slechts weinige weten wat het precies inhoudt en waar het vandaan komt. In dit artikel wordt uitgelegd wat de oorsprong is van teakhout en waar het allemaal voor gebruikt wordt.

Oorsprong
Teakhout is afkomstig van de teakboom en komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië. De kwalitatief beste teak komt uit Indonesië, namelijk van het eiland Java. Inmiddels zijn teakbomen ook in andere werelddelen aangeplant waar er een tropisch klimaat heerst. Uit de verschillende werelddelen (India, Thailand, tropisch Afrika en tropisch Amerika) wordt teak geëxporteerd. Deze diversiteit aan groeigebieden heeft tot gevolg dat er grote verschillen zijn in kleur, gewicht, hardheid etc.

De voornaamste reden waarom teakhout zo populair is is dat het heel goed bestand is tegen weersinvloeden, zelfs als het niet onderhouden wordt. Teakhout wordt voornamelijk gebruikt in de scheepsbouw en voor binnen en buiten meubelen. Ook werd teak vroeger gebruikt bij het bouwen van huizen.

Koloniaal teak
Een term die je vaak tegenkomt als je op zoek bent naar teakhouten meubelen is koloniaal teak. Zijn koloniale meubelen nou anders dan gewone teakmeubelen? Nee, eigenlijk is er geen verschil. De naam koloniale teak werd in de periode gebruikt dat teakhouten meubelen net opkwamen en had te maken met de oorsprong van het hout.

In deze beginperiode zag het teakhout er anders uit dan tegenwoordig. Destijds waren alle teakhouten meubelen donker en met lijsten. Tegenwoordig is 90% van al het teakhout blank teakhout en veelal ook strak. De term koloniaal teak wordt nu gebruikt voor de stijl van toen; donker gekleurd teak met lijsten en dergelijke. Maar de houtsoort blijft hetzelfde; allemaal teak.

Toepassingen
Teakhout wordt tegenwoordig voor een scala aan meubelen gebruikt. De bekendste zijn ongetwijfeld de eet- en salontafels en verschillende soorten kasten. Binnen zitmeubelen worden meestal niet gemaakt van teakhout terwijl dit voor tuinmeubelen wel weer veel gebeurd. Tegenwoordig kan je ook computermeubels, bedden en badkamermeubelen van teakhout krijgen. Bij veel bedrijven kan je zelfs speciale meubelen op maat bestellen.

De term teak wordt te pas en te onpas gebruikt. Ook voor houten meubelen die niet van teakhout gemaakt zijn geldt dit. Het is dus zaak dat je, wanneer je een teakhouten meubel aanschaft, goed let op de echtheid van het hout. Het is immers zonde van je geld als je voor geld een meubel aanschaft en het blijkt waaibomen hout te zijn!   Wat is hydrotherapie?

16:49, 31/7/2011 .. 0 comments .. Link
Iedereen heeft wel eens van hydrotherapie gehoord maar de meeste mensen hebben echter geen idee wat dit precies is. Kortgezegd is hydrotherapie een therapie waarbij met behulp van water wordt gezorgd dat het lichaam ontspant en de bloedcirculatie verbeterd. In dit artikel wordt hydrotherapie uitgelegd. Wat is het precies, waar komt het vandaan en waar kan je het voor gebruiken.

Waar komt hydrotherapie vandaan?
Hydrotherapie komt van de Griekse woorden hydor en therapeia. Deze woorden betekenen water (hydor) en genezing (therapeia). De gedachte dat water een helende werking heeft is al zeer oud. De Romeinen en Grieken waren al overtuigd van de hele werking getuige de vondst van vele badhuizen. Sinds de Zwitserse monnik Sebastian Kneipp de geneeskundige werking van water in de 19e eeuw herontdekte is het niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

Hoe werkt hydrotherapie precies?
Zoals hierboven geconstateerd wordt de bloedcirculatie door middel van hydrotherapie verbeterd. Dit komt doordat door het warme water de bloedvaten verwijden en er daardoor meer bloed met zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren en de gewrichten in ons lichaam worden gestuurd. Daarnaast heeft het warme water een gunstig effect op stijve gewrichten en gespannen spieren. Derde gunstige effect is dat de productie van stresshormonen worden verminderd en de pijngevoeligheid daalt. Overall gezien zal door toepassing van hydrotherapie de conditie verbeteren den de afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd.

Toepassingen
In onze samenleving wordt als er over hydrotherapie wordt gesproken meestal gedoeld op fysiotherapie of gymoefeningen in warm water. Dit wordt vaak gedaan in groepsverband. Door de druk van het water weegt je lichaam in water veel minder. Daarom is hydrotherapie bij uitstek geschikt voor mensen met een extreem overgewicht, gehandicapten, oude mensen en herstellende mensen. Met name voor mensen met reuma is hydrotherapie een uitstekende remedie. Dit wordt zelfs door meerdere ziektekostenverzekeraars erkend en vergoed.

Ook in eigen huis kun je hydrotherapie toepassen. Een andere vorm van hydrotherapie is namelijk aqua massage. Door middel van waterstralen kan het lichaam worden gestimuleerd (masserend effect). De opwaartse druk van het water zorgt voor de ontspanning van de spieren. Dit kan al worden bereikt door middel van een jacuzzi of bubbelbad.

Veel mensen zijn inmiddels overtuigd van de ontspannende werking van hydrotherapie. Steeds meer mensen schaffen een jacuzzi of bubbelbad aan voor thuis om bijvoorbeeld na aan dag hard werken te kunnen relaxen en te kunnen genieten van de ontspannende werking. Het wordt tegenwoordig zelfs toegepast bij honden en paarden. Er zijn tegenwoordig diverse centra waar honden hydrotherapie kunnen ondergaan als zij herstellende zijn van een operatie of een bepaalde aandoening hebben.Hoe zit het met zonne-energie?

15:29, 5/4/2011 .. 0 comments .. Link

Een van de natuurlijke brandstoffen is het gebruik van zonne-energie. De zon is een onuitputtelijke vorm van energie. Met behulp van zonnepanelen kan stralingsenergie omgezet worden in elektriciteit. Iedereen kent deze zonnepanelen wel. Ze worden gebruikt op huizen en gevels maar ook steeds meer bij openbare gebouwen en bedrijvencomplexen.

Nederland
Tot het jaar 2004 werd er in Nederland veel geïnvesteerd in zonne-energie. Maar door het abrupt stoppen van de subsidie hiervoor is hier snel een einde aan gekomen. In andere Europese landen wordt hier nog wel mee gewerkt. Op de lange termijn is dit zeker zinvol, niet alleen vanuit milieu oogpunt maar ook vanwege de stijgende energieprijzen (in 2005 12%) dus ook vanuit economisch oogpunt. Op het eerste gezicht lijkt zonne-energie een zeer waardevolle bron van energie. Toch kleven ook hier negatieve aspecten aan.


Kostbaar

Net zoals de andere vormen van natuurlijke energiebronnen is zonne-energie kostbaar. Op dit moment is zonne-energie bijna twee keer zo duur als kernenergie en vier keer zo duur als elektriciteit die afkomstig is uit de verbranding van fossiele brandstoffen. Toch worden er op dit gebied wel projecten gestart. Dit wordt vooral op plekken gedaan die een gunstige ligging hebben. In Egypte, Mexico en Marokko zijn er plannen om grote energiecentrales te bouwen die elektriciteit opwekken uit zonne-energie.

Mojave-dessert
De grootste energiecentrale die energie opwekt uit zonnestralen staat in de Mojave-dessert in de Verenigde Staten. Deze centrale wekt een hoeveelheid energie op die voldoende is om drie kleine steden van elektriciteit te voorzien.


Toekomst

Naarmate er meer installaties en centrales worden gebouwd zal de expertise op dit gebied alleen maar toenemen. Hierdoor zal in de toekomst de prijs van zonne-energie dalen en uiteindelijk de concurrentie met de schaarser wordende fossiele brandstoffen aankunnen.De 3 meeste gestolen voorwerpen tijdens en na het stappen

12:03, 27/3/2011 .. 0 comments .. Link

ls er drank in de man is gebeuren er gekke dingen. Dat bewijzen de artikelen wel die regelmatig in het nieuws komen over gestolen voorwerpen. Vooral studenten zijn hier goed in en zij richten zich met name op fietsen en verkeersborden.

De top drie van gestolen voorwerpen tijdens en na het stappen zijn:

1.       Fiets

2.       Borden

3.       Jas

Fiets
Veruit het meest gejatte voorwerp tijdens het stappen is de fiets. Met name in de grote steden moet je altijd maar afwachten of je fiets er nog staat als je na een avond terugkomt op de plek waar je hem aan het begin van de avond hebt gestald. Het maakt daarbij vaak niet uit hoe groot het slot is, gejat wordt de fiets toch wel. De politie heet niet lang geleden de oorlog verklaart aan fietsendieven en probeert nu met lokfietsen de fietsendieven te lijf te gaan. Of dit effect heeft is de vraag.

Borden
De laatste tijd hoor je het steeds vaker. Borden die na een avond stappen plotseling verdwenen zijn. Het gaat dan met name om verkeers- en verkoopborden. Studenten maken er een sport van om zoveel mogelijk verkeersborden op hun studentenkamer te hebben hangen. Ook het stelen van een te koop-bord is populair. Het is al niet gemakkelijk om je huis te verkopen en wordt ook nog eens je te verkoopbord gestolen.

Jas
Een van de grote ergernissen bij het stappend publiek is wel dat je jas gestolen wordt. Ondanks dat veel mensen tegenwoordig hierop in spelen door een oude (stap) jas te gebruiken blijft het vervelend. En hoewel er bij veel uitgaansgelegenheden een betaalde garderobe is is de jas nog steeds een van de meest gejatte voorwerpen.Aankondiging geboorte

19:07, 25/12/2010 .. 0 comments .. Link
Het is zover; uw kindje is geboren! Na de bevalling dienen er een aantal zaken geregeld te worden: de  aangifte bij de gemeente, de ziektekostenverzekering en de geboorteaankondiging. Als kersverse ouders wil je de geboorte van je zoon of dochter het liefst van de daken schreeuwen. Niet onbelangrijk zijn dan ook de geboortekaartjes, om iedereen op de hoogte te stellen van de geboorte van uw kindje. Tegenwoordig bestaan er diverse mogelijkheden, en kun je de geboorteaankondiging geheel naar eigen wens invullen. Het geboortekaartje is een uniek document, wat vaak voor lange tijd wordt bewaard. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het kaartje compleet en geheel naar wens is. Hier een lijstje met onderdelen die u kunt gebruiken tijdens het ontwerp van het geboortekaartje:

 • Naam (voornaam, achternaam en doopnamen)
 • Geboortedatum
 • Tijdstip van geboorte
 • Lengte en gewicht
 • Namen ouders
 • Namen broers/zussen
 • Adresgegevens/contactgegevens
 • Rusttijden
 • Vermelding peettante/peetoom
 • Verder naar eigen wens toe te voegen: kadotip, bezoektijden, geboortegedicht, uitnodiging kraamfeest/borrel
Wanneer u bovenstaand lijstje naloopt, zult u geen belangrijke zaken vergeten bij het ontwerp van uw eigen unieke geboortekaartje!

Zenoah kettingzaag

19:00, 28/8/2010 .. 0 comments .. Link

Zenoah kettingzaag

De
Het is tijd voor een verhuizing of een grote schoonmaak. Kortom: voor het vervoeren van vele spullen. Typische momenten waarop de auto even ‘te klein is’. Het klinkt u vast bekend in de oren. Een bekend probleem voor vele mensen!

Tijd om eens stil te staan bij de oplossingen die mogelijk zijn. Een van de duurdere oplossing betreft het kopen van een grotere auto. Voor vele is dit helaas financieel geen oplossing. Een handige oplossing is de aanhanger! Makkelijk te bevestigen aan uw huidige auto en te gebruiken bij iedere klus.  U kunt een (tweedehands) aanhanger kopen, of een aanhanger huren voor uw verhuizing of grote schoonmaak.

Autoweek heeft een producttest gedaan onder aanhangers die verhuurd worden door verschillende bedrijven. Het bedrijf Pak 'n Bak kwam met haar aanhangers als beste naar voren uit de test, waarbij de kwaliteit met uitstekend werd bestempeld. Een handige tip voor de momenten waarop uw auto net iets te klein is!


Schoonmaakbedrijf Rotterdam

21:17, 31/5/2010 .. 0 comments .. Link
Schoonmaken is mensenwerk én vakwerk

Het personeel van Schoonkantoor.nl is goed geschoold en getoetst op het hoogste niveau, elke opdracht of project nemen zij dan ook vanzelfsprekend zeer serieus.

Ondanks dat de naam "Schoonkantoor" is verzorgen zij het schoonmaken van "a tot z", hieronder vallen onder andere: vloeren en plafonds, bureau's tot kantines, en van radiator tot toiletten. Zij beschikken over het ISO Certificaat wat wil zeggen dat Schoonmaakantoor.nl eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat.

Flexibiliteit en ervaring zijn belangrijke pluspunten van Schoonkantoor.nl. Zo zijn we niet alleen gespecialiseerd in schoonmaak van een kantoor, maar ook het schoonmaken van scholen, winkelcentra, gemeentehuizen, bibliotheken, theaters, hotels en ga zo maar door. Overal waar schoongemaakt dient te worden kan Schoonkantoor.nl zorgen voor de meest efficiënte en kwalitatieve oplossing tegen acceptabele kosten. Onze opdrachtgevers vindt u in heel Nederland.

Schoonkantoor.nl is o.a. te vinden in Amsterdam, Rotterdam,Arnhem, Utrecht, Veenendaal, Hoofddorp, Zaandam, Schiphol.

Schoonmaakbedrijf Rotterdam
1 van de hoofdvestigingen bevindt zich in Rotterdam, klik op de link voor de adresgegevens.

fotobehang

19:28, 16/5/2010 .. 0 comments .. Link
Fotobehang is dé manier om een kamer compleet naar uw eigen smaak in te richten en kan uw interieur helemaal afmaken. De mogelijkheden zijn daarbij enorm. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor uw favoriete vakantiefoto, of voor een foto van uw familie of vrienden. Wanneer u zelf geen geschikte foto heeft, kunt u ook kiezen voor een foto uit een bestaande collectie.

Fotobehang kan vooral heel geschikt zijn voor uw slaapkamer of werkkamer. U kunt voor deze ruimtes bijvoorbeeld kiezen voor een mooie natuurfoto. De kleuren in de foto maken het behang sfeervol, terwijl uw favoriete foto tegelijkertijd ook rust uitstraalt. Wat is er fijner dan tussen het werk door even weg te dromen naar uw favoriete vakantiebestemming

goedkope snorscooters

20:47, 27/4/2010 .. 0 comments .. Link

snor-scooters

Goedkope snorscooters

Polderscooters biedt eigentijdse scooterrijders een breed assortiment goedkope snorscooters. Wanneer u een nieuwe snorscooter wilt heeft u uiteraard de keuze uit verschillende merken en modellen.

In onze online scootershop treft u talloze betrouwbare en goedkope snorscooters en scooters van bekende merken zoals: Peugeot, Beta ark, Malaguti, Kymco, Baotian, Agm, Piaggio, Sym, Yamaha.

Nieuwe snorscooter: op voorraad

Grote kans dat wij ook uw nieuwe snorscooter direct op voorraad hebben! Kies vandaag nog uw scooter uit en kom langs!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Kymco sento

  Kymco sento

  € 1.799,00
 2. Peugeot vivacity

  Peugeot vivacity

  € 1.849,00
 3. Znen Bellagio fino

  Znen Bellagio finoTantaal

22:04, 26/4/2010 .. 0 comments .. Link

Tantaal of tantalium is een overgangsmetaal met een hoog smeltpunt. Daarnaast is het zwaar en hard, maar makkelijk buigzaam en te bewerken. Deze eigenschappen maken tantaal tot een veelgebruikte bouwstof voor elektronica. Ook de vliegtuig- en ruimtevaartindustrie zetten tantaal in. Salomon’s Metalen levert tantaal als folie, rondstaf of draad.

Leveranciers van tantaal

Salomon’s Metalen is méér dan alleen leverancier. Bij ons kunt u allerlei bewerkingen op tantaal laten uitvoeren. Neem contact op met onze technici om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt Salomon’s Metalen op nummer 050-5421200.Documentvernietiging

13:37, 25/4/2010 .. 0 comments .. Link

Documentvernietiging

Documentvernietiging is een specialistische klus, die u natuurlijk het liefst door specialisten uit laat voeren. Maak daarom kennis met De Graaf Security.

De Graaf Security is specialist in documentvernietiging, archiefopslag en tal van andere diensten. Wij zijn actief in heel Nederland en helpen u graag met het vinden van een oplossing voor papiervernietiging die voldoet aan uw eisen!

Waarom kiezen voor papiervernietiging?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw documenten gewoon via het oud papier af te laten voeren. In veel gevallen is documentvernietiging echter een betere oplossing. Dan weet u tenminste zeker dat uw (vertrouwelijke) documenten niet in verkeerde handen terecht komen.

Bij De Graaf Security kunt u terecht voor twee soorten documentvernietiging, namelijk:

 • Permanente papiervernietiging
 • Incidentele papiervernietiging

In het geval van permanente vernietiging komen wij dagelijks of op afroep bij u langs. Stelt u af en toe prijs op onze diensten? Maak dan gebruik van onze flexibele incidentele vernietiging!

offerteknop3     contactknop{ Last Page } { Page 1 of 2 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Genieten van vakantie, hoe moet dat?
Reuma: Wat kun je eraan doen?
Hoe maak je een schutting mooi
Het ouderschapsplan
Je eigen cd uitbrengen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer