Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

I make sense

Wie schrijft die blijft

19:28, 13/7/2009 .. 1 comments .. Link

Mijn naam is Tess. Ik ben 28 en 8 maanden. Toen ik klein was zei ik dat ik later schrijfster werd.

Ik ben een corporate junkie geworden.

Ik heb al mijn creativiteit de laatste 3 jaar ingeruild voor geld. Een hoer van de samenleving, zonder de nepharen/tieten/nagels als bewijs dat ik er ook nog wat aan over heb gehouden. Deze blog is mijn eerste stap in het meer-stappen-programma om weer terug in mijn wereld te komen. There was a time when I made sense. Ik schreef poezie, fotografeerde alles en iedereen, bleef nachten wakker om nieuwe muziek te ontdekken en kon niet wachten om dat alles te delen met wie het maar wou horen, lezen, ervaren. What the F happened?!? Materialisme is wat er met me gebeurde. En dan bedoel ik niet het materialisme uit de filosofie, met als eeuwenoude tegenhanger het idealisme of spiritualisme. Nee nee. We hebben het over spullen! Stuff! Spullen waaraan we met zn allen vaak maar al te graag onze identiteit ophangen. Wie koopt die leeft. Zoiets. In mijn geval heeft het mn leven van vandaag behoorlijk bepaald. Ik heb schulden en boek elke maand een groot deel van mn loon (of moet ik zeggen Vrijheid, Geluk, Nachtrust en Eigenwaarde) direct weer over naar de grijze mannen in pak die mij maar al te graag hebben willen supporten in deze habit. Mijn dealers en pooiers zou je op straat nooit eruit pikken..

 

Dus daar is ie dan: Stap 1. Ik start met I make sense. Wie schrijft die blijft. De cynische overpeinzing zal altijd mijn leermeester zijn. Muziek mijn muze.

 

Ik kwam net onderstaande entry op een site tegen waar ik wel eens kwam. Ik weet nog precies hoe ik me toen voelde. De zidderingen liepen over mn lijf als ik dacht aan alle mogelijkheden die voor het oprapen lagen. Ik ging net bijna over mn nek toen ik constateerde dat er bar weinig veranderd is en dat de jaren zijn omgevlogen. Such is Life? Ik hoop van niet. Maar feit is dat ik nog steeds in hetzelfde gehucht woon en dat ik nog lang niet de mensen ben tegengekomen die ik moet tegenkomen.

Begrijp me niet verkeerd. Ik ben geen ondankbaar wezen. Ik wil me alleen niet langer verschuilen achter de prestatie van het krijgen van een lease auto en een 13e maand. Achter creditcard betalingen en mooie kleren. Daar is de wereld veel te wonderbaarlijk voor en het leven te kort. 

Net terug van Bali en high van het leven schreef ik precies 3 jaar geleden:

Back from Bali. Back home..

fuck it. Bali was freakin awesome. I can not grasp the fact that you can travel to the other end of the world, discover things about yourself you never knew, meet the coolest people ever, create new dreams and ambitions, and then come back home and find out that NOTHING changed at all. what a mess. So now i'm seriously working on my plans to leave this little narrow-minded town of mine. Cause u know what? people CAN change, just not when they're in the same surroundings, surrounded by the same people, patterns and routines 24/7.
copy thatAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Wie schrijft die blijft

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer