Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My complicated life

4/1/2016 - FIRST BLOG

Hi, 

Het is nu maandag 4 januari 17:16, en het is tijd voor mijn eerste blog.

De vakantie is over en vandaag was de eerste schooldag in 2016. Ik begon zoals gewoonlijk mijn dag met een bak koffie en een sigaret. Tot ik te horen kreeg dat we lekker op tijd uit waren, vanwege een één of ander nieuwjaarsconferentie. Dus fietste ik met een grote glimlach richting het station, waar een klasgenoot, die ik de hele vakantie niet heb kunnen zien stond te wachten. De trein was voor de verandering weer eens op tijd.. en we stapte in.. tegen over ons zat een man zijn ontbijt naar binnen te werken. Pff... weer zo'n smakkende Samuel dacht ik, maar het viel mee! Tot nu toe bleek alles goed te gaan, we waren op tijd op onze eindbestemming, zodat we nog even koffie konden halen. Wat denk je? is het station verbouwd en is het winkeltje waar ik altijd mijn lekkere koffie, 's ochtends voor school haalde, weg.. Dus gingen we maar richting school. Pas gevonden binnen 1 minuut, school binnen, op tijd in het lokaal, het verliep allemaal vlekkenloos. We zitten dus bij rekenen tijdens ons eerste uur, te wachten. Tot de docent binnen komt en nog even duidelijk aan geeft dat we een toets hadden. HA! ik had het onthouden en mijn rekenmachine mee.. maar goed, na dat ik klaar was met de toets leverde ik hem in. Ik zat nog even te wachten, tot hij verteld dat hij die van mij na ging kijken. Na een aantal minuten vol spanning, 'je hebt een 8.1, ik ben trots op je'. Ik was erg blij! 5 minuten later verteld de docent dat we mogen gaan als we klaar zijn. Ik vind het altijd zo jammer dat er altijd gewacht moet worden op andere leerlingen.. Maar goed een maal uit dat hete lokaal, liepen we rustig naar buiten. Even roken, en het rooster bekijken. Hmm.. we hadden een tussenuur, dus gingen we aan ons huiswerk. 50 minuten later was het tussen uur over, en konden we weer naar de les. Aadrijkskunde stond op het programma, voor een uurtje. Heerlijk naar Kaj Gorgels gekeken, met zijn leuke filmpjes en presentaties bekenen, of te wel lekker rustig. 

Lopen ik en mijn vriendin richting het station, kunnen we het perron niet vinden, waar we moeten zijn. We hadden nog 2 minuten voordat de trein zou komen, dus we zetten het op het rennen. 3 perrons gehad, en we komen bij de vierde aan, jahoor rijd hij net weg. Moesten we weer rennen want de volgende trein, voordat we een half uur moeten wachten ging over 1 minuut. Gelukkig hadden we alle perrons gehad, waardoor we precies wisten waar we heen moesten. Zo.. in de trein net aan gehaald. Moest wel lachen er zat een hele leuke chinese jongen tegen over ons, waar alle meiden de hele tijd naar keken. Jammer genoeg zat hij op zijn telefoon, met oordopjes in, waardoor hij er niks van mee kreeg. Ook moest hij er één station verder uit. Hmm.. ik had wel eens willen zien, hoe hij had gereageerd, als hij opkeek en zag dat bijna iedereen hem aan keek.. Kan je het je voorstellen, dat iedereen je aankijkt, en zit te giechelen en jij het ineens door hebt, en niet op durft te kijken. Hoe zou jij reageren? Ik denk dat ik rood zou worden.. haha, zie het al helemaal voor me.

Zometeen ga ik lekker naar mijn vriend, lekker op de bank hangen en tv kijken. Ik zal wel om 22:30 naar huis gaan om te gaan slapen. Morgen moet ik weer naar school, en jullie?

Bye,

A.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Recent Posts

FIRST BLOG

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer