Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

WILLEM BAZELMANS - Mijn nieuws van de dag[ Home ] [ Profile ] [ Archives ] [ Friends ]

Steve Winwood orgelt Clapton naar grote hoogten

 

Eric Clapton zit ruim 45 jaar in het vak. Sinds Layla (1970) was hij nog nooit zo goed als in Double Trouble, Little Wing en Voodoo Chile op Live From Madison Square Garden (2009) met Steve Winwood. Wie dat niet hoort, heeft peterselie in z'n oren.


[ 14:05 ] [ 20/5/2009 ] [ 1 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

John Martyn RIP

John Martyn

11 September 1948 – 29 January 2009


[ 23:20 ] [ 29/1/2009 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Er is geen mooier hout dan Ulvenhout

Granaat in Ulvenhoutse tuin

door Nico Schapendonk. woensdag 17 september 2008 | 08:11 | Laatst bijgewerkt op: woensdag 17 september 2008 | 08:42

Tekstgrootte tekst verkleinentekst vergroten
Jesper Bazelmans en zijn vriendje Bram van der Veen uit Ulvenhout hebben een mortiergranaat gevonden. foto familie Bazelmans

Jesper Bazelmans en zijn vriendje Bram van der Veen uit Ulvenhout hebben een mortiergranaat gevonden. foto Willem Bazelmans

 

ULVENHOUT - Jesper Bazelmans en zijn vriend Bram van der Veen uit Ulvenhout zitten al sinds zondag opgescheept met een onverwacht en levensgevaarlijk probleem.

In de tuin van Bazelmans ligt sinds zondag een mortiergranaat, die de jongens hebben gevonden op een braakliggend terrein bij de Poststraat.

Vader Willem Bazelmans dacht zijn zoon een dag eerder een plezier te doen door hem een metaaldetector cadeau te geven. Het plezier was ook groot, totdat Jesper en Bram thuiskwamen met een grote bruine klont aarde.

Toen ze zand en klei hadden weggewerkt bleek dat ze opeens een levensgevaarlijk projectiel in huis hadden gehaald.

Bazelmans nam meteen contact op met de politie, die meteen een spoedmelding deed bij het Explosieven Opruimings Commando (EOC) in Culemborg. De militairen lieten weten dat ze de granaat zouden ophalen, maar nog steeds ligt het explosief in de tuin van de Ulvenhoutse familie. Met een kistje er overheen, voor de zekerheid.

Volgens de Ulvenhouters ligt er nog meer wapentuig uit de Tweede Wereldoorlog op het terrein aan de Poststraat. Ze hebben er ook al een grote kogelhuls gevonden.

[ 09:56 ] [ 17/9/2008 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Weg met Lex Runderkamp

Overigens blijf ik van mening dat Lex Runderkamp van de buis moet verdwijnen. Zelden zulk irrelevant onnieuws en zoiets zelfingenomens op de buis gezien. En dat zegt wat... 

Weg jij!


[ 14:45 ] [ 9/10/2007 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

KPN pimpt het ego

  

Ook als eenvoudig, zelfstandig, aan huis werkend tekstschrijver tel je bij Eelco Blok, Directeur Zakelijke Markt van KPN, gelukkig helemaal mee:

 

 W. Bazelmans

T.a.v. de Algemeen Directeur

Poststraat 6

4851 AL ULVENHOUT

 

Geachte heer,

 

(...) Uw maandelijkse beltegoed voor uw vestiging Poststraat 6 in Ulvenhout kunt u, bij hetzelfde belgedrag, gewoon handhaven. (...)

 

Kom daar nog eens om vandaag de dag. Zo op en top klantvriendelijk zie je het toch nergens meer..?


[ 11:11 ] [ 13/6/2007 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

De spaarlamp is er gloeiend bij...

Mede dankzij Al Gore is het milieu van een non-item opeens een hot item geworden. En bij een hype horen opgewonden geroep en snelle daadkracht. Neem het verbieden van gloeilampen. In plaats daarvan zouden er spaarlampen moeten komen. Misschien zou minister Cramer zich iets beter moeten laten voorlichten of even op internet moeten kijken wat de nadelen van die spaarlampen op dit moment zoal zijn... Dat werpt een heel ander licht op de zaak.

[ 11:23 ] [ 26/5/2007 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Postbank wordt ING

 

We zaten er allemaal in spanning op te wachten, want het was natuurlijk hard nodig. Maar nu is het dan eindelijk zo ver... Onze nationale trots, de Postbank, gaat in 2009 verder onder de merknaam ING. Die overstap gaat 2500 banen en zo'n 890 miljoen euro kosten. Maar ach, wat maakt dat nou uit. Dit is toch prachtig nieuws?


[ 10:10 ] [ 16/5/2007 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Boerendarts in Zundert

 De inschrijvingen voor de 5e editie van de Zundertse Boerendart van Buurtschap Veldstraat zijn begonnen. De Boerendart, waarbij gedart wordt met hooivorken, vindt dit jaar plaats op 1 juliop het CLTV-terrein in Zundert. Er is een limiet van maximaal 60 teams. Inschrijven kan via www.boerendart.nl.

[ 08:21 ] [ 14/5/2007 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Anthony and the Johnsons

Dit is Anthony van Anthony and the Johnsons. Maakte twee prachtige CD's, die eigenlijk in geen enkele collectie mogen ontbreken. Intense, ongehoord mooie muziek. Overigens ben ik van mening dat Lex Runderkamp van de buis moet verdwijnen.

[ 08:04 ] [ 10/5/2007 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Hosting door HQ ICT Systeembeheer