Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Willem's blog


Overpeinzingen, weetjes en ergernissen, afgewisseld met een vrolijke en serieuze noot

Home | Profile | Archives | Friends


Wat is voor u de meerwaarde van onafhankelijk advies?

Posted at 12:37, 4/11/2009

Vraagsturing betekent idealiter dat de werkzoekende regisseur wordt van zijn eigen zoektocht en bestemming. Dit vergt inzicht en informatie. Zonder een realistisch beeld van de eigen mogelijkheden op de arbeidsmarkt is het gevaar groot dat zo'n zelfgeregisserde zoektocht op een mislukking uitloopt. Daarom is het van belang dat de cliënt wordt ondersteund door de professionals van het Werkplein. Daaraan zijn echter ook complicaties verbonden. Cliënten kunnen moeite hebben om deze professionals als onafhankelijk en onpartijdig te beschouwen. Ook bestaat het risico dat cliënten die weinig weerbaar zijn en over weinig informatie beschikken, zich te gemakkelijk laten overrulen door de professionals. Een arbeidsadviseur met een onafhankelijke positie ten opzichte van de ketenpartners die de klant desgewenst ondersteunt, kan in zulke situaties voor het nodige tegenwicht zorgen.

(bron: Advies over herbezinning WSW, commissie de Vries, okt. 2008)

Heeft u 'm al ingevuld? http://hoezo.congrezzo.nl/uploadedfiles/oaarelatiekaartform.pdf

 


Vanaf vandaag ben ik een blogger

Posted at 15:33, 3/11/2009

Het moest er gewoon een keer van komen... In navolging van vele duizenden moest ik ook mijn gedachten en ideeën toevertrouwen aan een blog. Vandaag is het zover: ik ben een blogger en ik blog.

Goed gevoel, laat de inspiratie nu maar komen.

Hosting door HQ ICT Systeembeheer