Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Rondje Nederland 2014

vakantie 2014

17:38, 5/9/2014 .. 0 comments .. Link

Dag 1

Om kwart over zeven was het dan zover. Op de fiets op weg naar Schin op Geul. Over zo'n kleine 270 km hoop ik er te zijn.

Via Berkel en Rodenrijs naar Rotterdam. De Brienenoordbrug was het eerste opstakel, maar ik was nog fit, dus dat ging toch nog wel. Door naar Dordrecht. Even voorbij Ridderkerk kwam er een oudere wielrenner naast me rijden. Hij bleek al 76 te zijn en reed wekelijks een rondje van ongeveer 150 km. Hij loodste me behendig door Dordrecht heen, wees me een klein wegrestaurantje aan en ging er vandoor. 

Ze hadden er inderdaad heerlijke koffie, maar de kerssenvlaai was nog veel lekkerder. Op naar Breda, maar dan moest ik toch wel eerst de Moerdijkbrug over. Dat viel niet mee met vol de wind tegen en de motor wilde ik nog niet gebruiken. Even voor Breda, bij Terheijden een rustpauze om mijn broodjes naar binnen te werken. Vlak voor het verlaten van Breda nog even naar mijn collega's gezwaaid, maar die hebben dat niet gezien. 

Via Dorst richting Tilburg. Onderweg nog bij 'Het Vemaak' een uitsmijter naar biinen gewerkt:-). Via Hilvarenbeek, Diessen en Baarschot naar Hapert. Tijd voor een slaapplaats welke ik na ongeveer 12 km vond in Steensel. De teller staat stil op 135 km. About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

vakantie 2014

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer