Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

15 weken22/4/2014

We zijn inmiddels 15 weken onderweg en dat hadden we van te voren nooit kunnen bedenken, de winter is voorbij gegleden, we zitten al weer diep in het voorjaar. Wim doet ontzettend zijn best om de spieren die weer enigzins reageren ook daadwerkelijk aan te sturen maar dat valt niet mee. In het water of met zijn armen in touwen, zodat ze gewichtloos zijn, krijgt hij wat beweging voor elkaar maar "op het droge"is dat nog steeds niet mogelijk. Iedere functie die terug lijkt te komen, wordt in heliomare direct getest en gestimuleerd. Zijn stem wordt weer wat krachtiger en langere zinnen achter elkaar uitspreken gaat hem steeds beter af. Duidelijk meer lucht dus. We zijn met pasen nog even op pad geweest, met de belbus, paaseieren zoeken bij opa in de tuin, prachtig weer, dus heerlijk even buiten gezeten daar . Erg leuk en met anderhalf uur ook weer lang zat. Dan is de energie gewoon weer op. Ze blijven stoeien met zijn stoelkussen, na drie uur zitten moet hij gewoon weer vlak. Door het gebrek aan spierfunctie gaat zitten heel pijnkijk worden dan. Beetje lucht erbij of juist eruit, kijken of dat beter past. Jammer. want vaak voelt Wim zich verder fit genoeg om nog even lekker naar buiten te gaan. Gelukkig weet Wim steeds positief te blijven ondanks momenten van enorme twijfel. Want ook dat steekt natuurlijk af en toe de kop op. De week in Heliomare is niet zo heel lang nu, we hadden natuurlijk tweede paasdag er bij gepikt thuis, lekker lang weekend!

X Ilse

Post Comment

Entry 20 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer