Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

multimedia28/4/2014

Afgelopen week heeft Wim twee x therapie in het zwembad gehad, dat gaat duidelijk vooruit. Zittend op een kruk in het water, handen op drijvers en dan maakt de therapeut flink "water"en dan is het aan Wim om op die kruk te blijven zitten. Dat gaat zichtbaar vooruit. In de stoel red hij het ook steeds beter om zelf los te komen van de rugleuning, zijn romp wordt dus echt steeds sterker. ook voelt Wim zelf dat er meer en meer contact met zijn spieren terug komt, Ook  de fietstherapie gaat onverminderd verder, zowel met been- als armbeweging maken.  Vorige week zat Wim bij de multimediagroep om te computeren maar dat werkte niet echt lekker, eerst een spraakcomputer, prachtuitvining maar niet voor Wim met zijn engelengeduld;) Ze verstonden elkaar niet en als iemand anders in die ruimte wat zei, was die computer weer van slag... Toen een styluspennetje verlengd om met zijn mond de laptop aan te sturen en dat viel ook niet mee. Zwaar en als je naar het toetsenbord moet buigen, zie je het scherm niet meer. Geen computer dus voor Wim! Maar we hadden buiten onze zwager om gerekend. Het zat hem niet lekker dat daar nou geen oplossing voor was en hij heeft een avondje zitten zoeken en uitdenken en jawel hoor, een pracht uitvinding gemaakt! Met een reep aluminium een passende hoofdband gemaakt, daar aan vast een aluminium pijpje waar een stylus pen in zit, zet het op je hoofd en je kan de laptop en smartphone bedienen!! (ik hoop dat hij er octrooi op heeft aangvraagd, dit moet een doorslaand succes worden!) Fantastisch, weer wat meer vrijheid! Wim is dus vanaf nu via whattsapp bereikbaar:)

Post Comment

Entry 19 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer