Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

weer eens een update23/6/2014

Ik heb lang niet geschreven, er viel ook zo weinig te melden. Wim heeft een paar erg lastige weken achter de rug, weinig vooruitgang, des te meer twijfels en frustraties. Gelukkig gaat het weer even beter! Wim kan zijn bovenarmen inmiddels aardig aansturen en het handbiken gaat daarmee duidelijk vooruit, zonder ondersteuning wordt er inmiddels 30 minuten gefietst dus de tijd is rijp om er wat weerstand aan toe te voegen. De bilspieren lijken nu ook wat actie te gaan ondernemen, dat is mooi want als dat weer wat sterker wordt, zal het zitten wellicht ook beter moeten gaan. In de therapieen wordt het staan ook wat meer gebruikt, Wim wordt dan omhoog gezet, knieeen en heupen vastgezet en dan staat hij echt. Wim heeft ook gevraagd of het robotpak wat Heliomare in huis heeft (misschien in diverse tv programma's gezien, een aangstuurd pak waarin dwarslaesiepatienten in kunnen lopen) een mogenlijkheid voor therapie is, dat is het zeker maar dan moet hij zijn armen goed kunnen gebruiken om zich staande te houden achter een rollator, zover zijn we dus nog niet.. Ik merk aan Wim dat zijn longkracht ook weer wat begint toe te nemen, hoesten lijkt wat krachtiger te worden dus de angst voor verslikken neemt gelukkig wat af Afgelopen week heeft onze revalidatie arts contact opgenomen met het Erasmus in Rotterdam om hun licht er eens over te laten schijnen. De specialisatie zit daar en wie weet is er een mogenlijk om het genezingsproces te ondersteunen. We wachten het maar af.

Groetjes, Ilse

Post Comment

Untitled Comment28/6/2014
Hoi Ilse en Wim
Wat weer een heel verhaal je omschrijft het allemaal zo duidelijk,maar wat ontzettend heftig allemaal.
Gelukkig is Wim een enorme doorzetter,maar ik kan me zijn frustratie zo goed voorstellen.Dit duurt al zo kang dat er zeker momenten zijn dat je het even niet meer zo pisitief kan zien.
Maar er is gelukkig nog steeds vooruitgang al is het langzaam.
Heel veel sterkte maar weer,fijn dat jullie het samen zo goed doen!
Groetjes Gert_Jan en Diana
Posted by Anonymous

Entry 16 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer