Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

verandering6/8/2014

Eindelijk, zeven maanden nadat Wim ziek is geworden, lijken er wat grotere veranderingen op te treden! De millimeters lijken centimeters te worden en Wim gelooft er weer in!

Inmiddels kan Wim zijn bovenarmen en bovenbenen alweer aardig besturen, nu volop kracht opbouwen. Er zijn steeds meer therapieen mogelijk en dat is natuurlijk wel heel fijn, Wim heeft nu echt het gevoel dat hij actief mee kan werken aan zijn revalidatie, dat is een verademing, niet alleen maar afwachten...

De dossiers uit Den Helder en Alkmaar zijn door de specialisten in het Erasmus bekeken en daar is niet veel nieuws uitgekomen. De diagnose klopt, het feit dat het door diarree is begonnen en het feit dat hij in de eerste zes weken geen enkele vooruitgang heeft geboekt, maakt dat hij tot de meest ernstige "gevallen" behoort. Tja, daar waren we al achter. We zullen eerst het volle jaar door moeten voor we eventuele conclusies kunnen gaan trekken. En dan nog is er tot drie jaar nog steeds genezing mogelijk. Dus wederom schouders eronder en doorgaan. Wat ben ik trots op Wim, zo'n groot doorzettingsvermogen, vastbesloten om er alles weer uit te halen. Ondanks hele moeilijke momenten waarin er aan alles wordt getwijfeld.

Vorige week heeft Wim op het strand voor het eerst in een stoel gereden die hij met een joystick wist te besturen, 1 hand erop om gas te geven, zijn andere hand erop om wat te sturen. dat ging goed en heel leuk voor even maar niet om de hele dag in te rijden. Nee dan gisteren... Wim wilde wel in een sportstoel wat proberen en jawel dat lukte! Vanuit zijn schouders tilt hij dan zijn armen op de wielen en door zijn gewicht naar voren te brengen krijgt hij de stoel aan het rijden! Tussen de therapieen door wil hij dus graag in die stoel om te trainen. Geen tijd verspillen graag:) In het zwembad, met drijvers onder zijn schouders loopt hij, en al best goed ook! Doordat zijn bil en bovenbeenspieren weer wat werken, is zitten ook steeds minder een prolbleem gelukkig! Zijn schouders en bovenarmen zijn inmiddels sterk genoeg om een keer in het beroemde robotpak te gaan lopen, hoe goed moet dat voelen!

Ik hoop zo ontzettend dat deze stijgende lijn een beetje door wil zetten, wie weet serveert hij met kerst dan echt wel lopend mijn kerstdiner:)

Kus Ilse  

Post Comment

Untitled Comment7/8/2014
Wat heerlijk Ilse, dat hij weer een stukje verder is gekomen. Daar krijgt hij weer nieuwe energie van, en jullie ook! Dit zijn heerlijke berichten om te lezen! Sterkte verder voor jullie allemaal! x Jos en Tiny
Posted by Anonymous

Untitled Comment16/8/2014
Oh Ilse, wat heerlijk om dit positieve nieuws te lezen! Zo knap hoe jullie met elkaar bikkelen!
toi toi toi!
Lieve groet,Marian
Posted by Anonymous

Untitled Comment20/8/2014
Fam. Verheul, kampioenen in doorzetten en volhouden!! Ook wij zijn heel blij om dit laatste bericht te lezen. Want zonder resultaten is het alkemaal een stuk lastiger. Ga zo door wn zet hem op Wim. Henk, Annet, Anne en Jon
Posted by Anonymous

Untitled Comment21/8/2014
Wat fijn dat er weer lichtpuntjes zijn voor jullie.
Hoop dat jullie daarmee weer wat houvast hebben.

Groeten Anita Wijnker
Posted by Anonymous

Untitled Comment22/8/2014
Ilse, wat goed om te lezen dat er grote veranderingen optreden. Daar krijg je weer energie van! Het zou super fijn zijn als Wim met de kerst in zijn "robotpak" kan lopen, dat is iets moois om naar toe te leven! We denken veel aan jullie!

Sterkte, Frank, Wendy & Boyd x
Posted by Anonymous

Entry 15 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer