Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

de zomer is ook alweer voorbij24/9/2014

De tijd gaat ongenadig door, de herfst heeft zijn intrede gedaan. Met het verstrijken van de weken heeft Wim wel weer vooruitgang geboekt. lopen in de brug van het zwembad, met het parachute tuig op de loopband, meerdere malen per week staan in een speciale tafel en nu vorige week dan ook eindelijk in het robotpak! Wat een gewaarwording! Heel gedoe voordat dat aan is, afgesteld en ingesteld maar Wim heeft gelopen! Ook is Wim volop zijn transfers aan het trainen. Via een glijplank zelf vanuit de stoel naar het bed en vice versa. Daar zal nog wel een tijd overheen gaan, wil dat helemaal lukken maar het begin is er! Als Wim het zelf zou kunnen, geeft dat natuurlijk enorme vrijheid terug, tillift kan dan de deur uit, zelf naar het toilet, zelf in onze eigen auto...Hier kijken we wel erg naar uit, lang genoeg afhankelijk van alles en iedereen geweest! De genezing zit nu ongeveer tot zijn onderarmen en benen. Zijn polsen, handen en voeten doen nog niets.

Stapje voor stapje komen we er wel maar pfffff....wat duurt het lang

X Ilse

Post Comment

Entry 14 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer