Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

ja hoor, eindelijk wat vrijheid16/10/2014

Het is gelukt! Gisteren met de auto naar Wim om zijn transfer in onze eigen auto te trainen. En dat gaat gewoon! Helemaal top, eindelijk wat vrijheid terug, niet op woensdag al bedenken welke ritjes we in de weekenden willen maken maar gewoon instappen en wegwezen! Het is ff een klusje maar dan heb je ook wat:-) Verder gaat de genezing gestaag vooruit, beetje bij beetje wordt er steeds meer mogenlijk. Maandag hebben we weer een meeloopdag, dan zullen we alle therapiën weer meebeleven en zullen we alle behandelaars weer spreken, dat is altijd wel erg prettig. 

X ilse 

Post Comment

Untitled Comment21/10/2014
Wat fijn voor Wim en zeker ook voor jou Ilse en de kinderen, dat er nu meer vrijheid komt en jullie weer wat meer de regie in eigen handen kunnen houden.
Ik hoop van harte dat deze vrijheid steeds groter wordt.

Toi toi toi.
Groeten Anita Wijnker.
Posted by Anonymous

Untitled Comment1/11/2014
wat wordt jullie geduld getest. maar als het steeds maar een stapje verder komt, blijft er hoop. wat goed dat jullie steeds meer je eigen ding kunnen doen. nu door zetten die verbeteringen.
Posted by Anonymous

Untitled Comment1/11/2014
sorry groetjes marlene
Posted by Anonymous

Entry 13 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer