Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

weer een beetje vooruitgang12/11/2014

Het tempo ligt beslist niet hoog maar zo langzamerhand komen we steeds meer in de goede richting. Wim kan zich inmiddels helemaal strekken als hij in het zwembad staat, dat is mooi want dat heb je wel nodig wil je ooit weer gaan lopen. De transfers lukken steeds gemakkelijker, van stoel in bed en andersom, in de auto, alles met de plank. zijn armen kunnen ook steeds een beetje hoger komen, polsen en handen blijven nog steeds achter, alsmede de onderbenen en voeten.Het lopen in het robotpak gaat wim steeds gemakkelijker af, ook op de loopband in het parachute tuig gaat het steeds een beetje beter, er kan elke keer een heel klein beetje meer gewicht op zijn voeten worden gezet. Hier in huis wordt inmiddels van alles in het werk gesteld om de boel leefbaar te maken vanuit een rolstoel, drempels eruit, douchebak moet verdwijnen, een buitendeur moet elektrisch worden geopend, beugels opgehangen, het is dan wel aardig gelijkvloers hier maar er komt toch nog wel wat bij kijken. Een evt. lift schuiven we op de lange baan, in de hoop dat we die niet nodig hebben, voorlopig slapen we lekker beneden als Wim thuis is. (hoewel lekker... sinds onze nieuwe pup Saar is gearriveerd, is het gedaan met onze nachtrust;-))

Afgelopen weekend zijn we behoorlijk aan het dokteren geweest, Wim had ontzettende pijn in zijn zij, met pijnaanvallen tussendoor die amper waren te harden, dokter erbij en zondagmiddag richting de EHBO van het gemini. Diagnose, longontsteking! Pffft, tuurlijk, we zijn nu toch bezig! Allang blij dat het geen embolie bleek te zijn, waar de arts voor vreesde. Antibioticakuur en hup, weer naar huis. Te laat om nog naar Heliomare te gaan, dus nog een extra nachtje thuis. Dat is ook weer een voordeel van die transfers, je bent niet meer zo heel afhankelijk van een rolstoelbus!

 Tussen kerst en oud en nieuw komt Wim lekker thuis, vakantiedagen opmaken!

Kus, Ilse 

Post Comment

Untitled Comment19/11/2014
Het blijft toch een kwestie van langzaam aan... met helaas ook nog wel een terugslag of een tegenslag. Maar ook met hele kleine stapjes kom je uiteindelijk waar je wilt zijn.... De aanhouder wint.
Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder!

Groeten Anita Wijnker.
Posted by Anonymous

Entry 12 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer