Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

een vervelende week27/11/2014

Deze week was niet zo erg positief, na een mooi weekend kreeg Wim een erg dik en pijnlijk been, dus huisarts erbij en ja hoor, waar we al bang voor waren...Trombose. Ondanks dat hij het hele jaar al bloedverdunners krijgt toegediend. Maandag de hele dag in het gemini geweest om alles grondig te onderzoeken en maar weer terug naar naar Heliomare met een extra stoot bloedverdunners. Dinsdagavond kreeg Wim echter koorts en zijn ontstekingswaarden in zijn bloed waren te hoog en dat was reden om hem naar het mca te brengen om opnieuw zijn longen te checken. Die waren gelukkig vrij van bloedpropjes maar ze wilden Wim ter observatie daar houden, de ontstekingswaarden waren niet te traceren. Dikke tegenvaller dus! Weer een week achter de wagen... Dat is ook waar hij het meeste moeite mee heeft, in het ziekenhuis kan hij zijn bed niet uit en hij wil zo graag zijn therapieën doen. Gelukkig mocht hij vandaag aan het einde van de dag weer naar Heliomare. Morgenochtend nog even lekker wat doen en dan naar huis! Deze week maar gauw vergeten, weer een mooi weekend er van maken en volgende week weer met frisse moed opnieuw beginnen!

X Ilse

Post Comment

Entry 11 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer