Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

Een jaar verder5/1/2015

Voor veel mensen is de jaarwisseling een moment om terug te kijken, goede voornemens te overwegen, de balans op te maken wat het afgelopen jaar je heeft gebracht. Dat was voor ons niet anders. Wij kijken terug op een ontzettend lastig jaar, vol onzekerheden, angst voor wat de toekomst zal brengen maar ook een jaar vol bijzondere momenten, steun en hulp uit veel verschillende hoeken. Ook dankbaarheid dat we samen zijn en dit millimeter voor millimeter kunnen gaan overwinnen!

Na de vervelende periode van longonsteking en trombose is er weer een betere tijd gekomen. Weer een beetje sterker. Wim is 10 dagen thuis geweest, kerstvakantie! De dagen zijn omgevlogen, we hebben heerlijk genoten. Met een lijst huiswerk wilden we ook voorkomen dat het tien dagen stilstand zou worden. Dat is gelukt! Door middel van draaien in bed, de rolstoel met zijn benen voortduwen en per dag een flink aantal transfers te maken van zijn stoel naar de auto, of op de bank of nu zelfs naar een douchestoel, bleef hij prima in beweging.Deze transfers maakt hij nog steeds door middel van een glijplank. Een stoelfiets om echt even door te bewegen, een hulpmiddel met een vork, zodat hij zelf wat kan eten, er komt steeds meer zlefstandigheid teug. De krant omslaan lukt inmiddels prima en wim kan zijn linkerpols iets heffen, vooruitgang dus.

Nu met frisse tegenzin weer van huis, volle werkweken naar Heliomare. Voorlopig is Wim daar nog lang niet klaar, er valt nog teveel winst te behalen. Dus wij halen weer heel diep adem, zetten onze blikken weer op oneindig en  gaan er weer voor!

Om nog in de nieuwjaars sferen te blijven wensen wij iedereen een warm, liefdevol, gezellig, gelukkig en bovenal gezond nieuwjaar!

X Wim en  Ilse

Post Comment

Untitled Comment5/1/2015
Dag wim,

Ik hoop van harte dat het goed vooruit mag gaan dit jaar!!
Sterkte en succes met je therapie.
Veel kracht en geduld gewenst ook voor jou Ilse.

Hartelijke groet van Theo Bakker Zwager van Sjaak en Tiny.
(misschien ken je me nog uit Heliomare).

Posted by Anonymous

De beste wensen6/1/2015
Ik heb de afgelopen dagen vele mensen de beste wensen gedaan en natuurlijk meen je dat maar het is ook een beetje een gewoonte geworden om iedereen, bekende of onbekende het beste te wensen. Nu ik weer jullie blog lees bedenk ik me dat ik jullie, nu eens echt, het aller beste toe wens voor 2015. Ook het team (Ouwe Veer) is je nog niet vergeten hoor, vele mensen vragen naar hoe het met Wim gaat. De hartelijke groeten van Jolien&René en Robbin (dochtertje van 5 1/2 maand)
Posted by Anonymous

Untitled Comment16/1/2015
Een jaar verder en de moed niet verloren, we hebben bewondering voor jullie!! Dat 2015 maar een jaar mag worden met véél vooruitgang en genoeg positiviteit en energie. X Smakmannen en -vrouwen
Posted by Anonymous

Entry 10 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer