Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

het gaat weer goed15/3/2015

Wim is gelukkig weer op de goede weg, na zijn blessure is hij weer goed op de been, het lopen gaat met flinke stappen vooruit, hij heeft van zijn kamer naar de koffiezaal en terug gelopen. Met de rollator en rechterbeen in de brace. Het gaat zo goed dat hij thuis ook mag gaan lopen als we een geschikte rollator hebben omgebouwd, we zoeken nog een oudje, dus wie er 1 weet?

Afgelopen dinsdag heeft SBS6 een middag met hem meegelopen en hebben een  reportage gemaakt. Doel was om de zorg en de innovatie van Heliomare uit te lichten, ben heel erg benieuwd wat er van wordt uitgezonden, vrijdag 20 maart om 16.00 uur wordt het uitgezonden op SBS6 in het programma Heel Holland Zorgt.  Met zijn klokhuis avontuur wordt het nog eens wat met zijn bekendheid;-) Wanneer die uitzending is weten we nog niet, waarschijnlijk in juni.

Voor nu gaan we weer stug verder!

 

Post Comment

Untitled Comment20/3/2015
Mooie opname en uitzending , geen duikelingen meer maken en op naar de nieuwe uitdagingen.
Gr Ron en Wilma
Posted by Anonymous

tv beroemdheid21/3/2015
Hoi Ilse en Wim,

Met zijn allen voor de tv gezeten. Leuk om je zo aan het "werk" te zien. Mooie uitzending.
gr Anne
Posted by Anne

Entry 7 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer