Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

een nieuwe fase1/4/2015

Afgelopen maandag zijn we weer een dag meegeweest met Wim, goede gesprekken gehad en mooie vooruitgangen gezien! Nu is besloten dat Wim op de wachtlijst komt voor dagtherapie. Hij zal dan weer lekker thuis komen en drie keer per week naar Heliomare afreizen om zo zijn therapie voort te zetten. Wim kijkt er ontzettend naar uit, is er enorm aan toe om weer "gewoon" thuis te zijn. Dat is natuurlijk ook niet zo gek na zo'n lange tijd! Wim wordt steeds creatiever in het zoeken naar allerlei oplossiningen om steeds meer zelfstandigheid terug te winnen. Ingewikkeld, want zijn handen werken nog steeds nauwelijks mee. Het lopen met de rollator gaat gelukkig steeds beter, het opstaan blijft lastig. Al met al positieve berichten!

Post Comment

Untitled Comment2/4/2015
Ik hoop voor jullie dat deze vooruitgang doorzet zodat Wim weer veel dingen zelf kan doen.
Denk veel aan jullie.

Groeten, Frits
Posted by Anonymous

Entry 6 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer