Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

alweer vier maanden verder12/8/2015

Jeetje, ik startte de computer op en zag dat ik alweer vier maanden niets van ons heb laten horen! Hoog tijd om de stand van zaken weer eens door te nemen dus:-) Wim is dus weer helemaal thuis, en gaat drie dagen per week naar Heliomare waar hij volle therapiedagen heeft. Met de taxi heen en weer (wat dan toch wel weer een heel eindje rijden blijkt..) en gewoon weer lekker thuis! Zijn herstel gaat nog steeds vooruit gelukkig, hij heeft een brace aangemeten die met zijn loopbeweging mee gaat. Prachtig stukje techniek! Hiermee loopt hij minstens een keer of acht per dag een rondje achter een rollator. Zelfs met krukken is hij al aan het trainen. De krachtopbouw gaat wel echt goed vooruit, de fijne motoriek blijft echter nog enorm achter. Wim zijn polsen doen nog nagenoeg niets en daardoor zijn zijn handen nauwelijks te trainen...dat is met zijn enkels en voeten ook zo maar dat is met braces aardig op te vangen. Hulp  bij de dagelijkse gewone dingen is dus nog steeds noodzakelijk, helaas. Toch blijven we positief en zien echt de vooruitgang wel! Wim krijgt het inmiddels ook voor elkaar om zittend een trap op en af te gaan dus de bedden kunnen uit de woonkamer, ware het niet dat onze trap thuis veel te stijl is, onmogelijk om daar op te zitten. Dat wordt verbouwen dus, nieuwe trap realiseren. Waarschijnlijk willen we  binnenkort wat vervangende therapie voor Wim hier in de buurt zoeken, het zwembad heeft hij in Heliomare niet meer zo hard nodig en dan is het praktischer en prettiger om wat dichter bij huis te blijven. 

 Met onze kinderen gaat het gelukkig allemaal goed, Caro geslaagd en klaar voor een nieuwe opleiding en Toon en Ids mooi weer een klas hoger op school, en ik? Ook klaar voor een nieuwe opleiding! Ik ga de uitdaging aan, heb een nieuwe baan als leerling verzorgende IG bij woonzorggroep Samen en start volgende week met de beroepsvoorbereidende periode op het Horizon in Alkmaar. Ontzettend veel zin in!

Het mag dan nu wel lang geduurd hebben, maar af en toe zal ik hier nog een update plaatsen hoor!

X Ilse

Post Comment

Entry 4 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer