Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

lopen14/9/2015

Wim heeft het voor elkaar gekregen, precies een jaar nadat hij in het robotpak is gaan trainen, heeft hij nu voor het eerst "los "kunnen lopen, in de brug, voor de zekerheid uiteraard. Ontzettend zwaar maar wel mooi gelukt! Dat gaan ze in Heliomare verder trainen. Thuis wordt Wim al steeds handiger met zijn rollator, maar hoe mooi zou het zijn als die straks ook niet meer nodig zal zijn! Zijn spierkracht wordt nog duidelijk opgebouwd, maar over het zenuwherstel is dat lastig te zeggen. Zijn polsen en handen zijn nog steeds een probleem waardoor zelfstandigheid nog heel moeilijk blijft. Maar met een behoorlijke portie wilskracht is er ontzettend veel mogelijk gelukkig! 

Post Comment

Untitled Comment22/9/2015
Het blijft een kwestie van geduld hebben en dat is best lastig lijkt mij. Het hoofd wil sneller dan het lijf. Maar wat een mooie overwinning dat het lopen nu een klein stukje "los" gaat.
Jullie zijn een prachtig en sterk team met het hele gezin.
Petje af.

Hartelijke groeten, Anita Wijnker.
Posted by Anonymous

Entry 3 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer