Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

klaar in Heliomare11/10/2015

afgelopen vrijdag is Wim voor het laatst in Heliomare geweest voor therapie, de grootste doelstellingen zijn behaald en dus kunnen we in de buurt verder trainen. Fysio in combinatie met trainen in de sportschool moet Wim nog veel sterker maken. Hopen dat de onderarmen en benen nog verder herstellen en dat de training daar verder op gericht kan worden. Het lopen met de rollator gaat steeds beter, afstanden worden langer en het het gaat gewoon wat gemakkelijker.

Wim blijft onder controle bij de revalidatiearts in Heliomare, toch wel heel fijn om dat lijntje aan te houden. Het is toch gek om na zo'n lange tijd te vertrekken daar. Het heeft die hele periode heel goed gevoeld daar met fantastische zorg en therapeuten! En dan ga je het nu zelf doen, beetje koudwatervrees wellicht. Komt ongetwijfeld goed. 

Post Comment

Trots!13/10/2015
Dat denk ik ook Ils, zeker met alle lieve, zorgzame praktisch ingestelde, vakkundige en bovenal optimistische zorg van jouw ! En het enorme doorzettingsvermogen van Wim! Top team jullie!! XX
Posted by Annet Langelaan

Toppertje23/10/2015
Hoi Wim.
Fijn om te horen dat je nu ook "klaar" bent in Heliomare en dat je nu in de buurt verder kan revalideren. Hoef je tenminste niet meer elke keer dat eind met de taxie- bus. Ik hoop dat alles heel voorspoedig verder opwaarts zal gaan.
Ik ben hier ook gelijk doorgestart op de sportschool onder leiding van een fysiotherapeut. Bevalt goed en ik ga hier ook twee maal per week.
Nou Wim, alle goeds van mij toegewenst en ik hou jullie blog nog wel in de gaten.
Lieve groet, Tineke.
Posted by Tineke

Entry 2 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer