Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
hoe gaat het met Wim Home | Profile | Archives | Friends
Onvoorstelbaar, ons leventje staat aardig op zijn kop, sinds Wim maandag 06-01-2014 last van een slapend gevoel in zijn handen kreeg. Ik zal op deze plaats proberen het hele verhaal neer te zetten.

en dan zijn we twee jaar verder5/1/2016

Tja, de titel zegt het al, twee jaar nu inmiddels.. twee jaar van revalideren, vallen en opstaan, incasseren en accepteren maar ook ondervinden wat echt waardevol is. Er is veel, heel veel gebeurd in deze periode. Nu heeft Wim zijn padje aardig gevonden bij de fysiotherapeut en sportschool in Schagen, wordt goed uitgedaagd en steeds meer word er mogelijk. We hebben een nieuwe trap in huis, en nu is het eindelijk mogelijk om weer boven te slapen, bedden uit de kamer en weer "normaal"naar boven. Zittend weliswaar en boven staat een tweede rolstoel klaar om naar de slaapkamer te komen maar wat een luxe! Lopend de trap op wordt hard aan gewerkt maar is thuis nog niet aan de orde. Douchen en aankleden gaat nog steeds niet zelfstandig maar komt wel stapje voor stapje dichter in de buurt. Het arbeidsleven heeft Wim echt op de lange baan moeten schuiven en dat valt niet altijd mee, daar is een hoop acceptatie voor nodig maar met zoveel wilskracht als Wim bezit komt dat wel goed.Het is ook wennen voor ons allemaal dat ik nu veel van huis ben, werken en leren, ontzettend leuk maar ook tijdrovend. Alles moet even in een nieuw patroon vallen, maar dat lukt!

12 januari wordt er een uitzending van klokhuis uitgezonden waar Wim een rol in heeft, vorig jaar november is Wim gefilmd tijdens het lopen in het eskoskelet (robotpak) Wij hebben de beelden al gezien en kunnen wel vaststellen dat Wim ontzettend vooruit is gegaan!

Wij gaan opnieuw met de schouders eronder door, er valt nog zoveel te behalen! Voor jullie allemaal wensen wij jullie een goed, mooi en gezond nieuwjaar toe en om dan mijn motto er maar eens in te gooien...

Gelukkig zijn is 

Genieten van wat je hebt

en Geloven in wat nog komt

 

Post Comment

WIM11/4/2017
Wat een verhaal Ilse. Geweldig dat jullie allen een stuk vooruit gaan. Zoiets beleef en doe je met zn allen lijkt mij. Heel veel sterkte en succes met de verdere revalidatie. Dit van een onbekende uit Nieuwe Niedorp die dit de afgelopen zondag van zn zoon hoorde.
Posted by Gerrit v.d. Outenaar

Entry 1 of 52
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer