Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

daily life

storm

05:32 PM, 14/12/2014 .. 0 comments .. Link

Wat de gevolgen van een storm zijn kun je zien op de foto. Het was nog niet eens een flinke storm, maar er waren wel flinke windstoten. Uiteraard zoek je contact met de buren om dit op te lossen. Helaas geen sociale mensen en ze reageren helemaal niet. Aangezien ze al jaren nogal a-sociaal gedrag vertonen had ik dat ook niet verwacht. Ach ja proberen mag toch? Zo'n jaar of tien geleden kwam ik thuis van mijn werk en tot mijn schrik had deze-  nieuwe - buurman (hij woonde er al wel een hele  een week)  zomaar de hele heg weg gehaald. Dit zonder overleg met mij als buur. Hierna heb ik - om mijn privacy te houden - een schutting laten plaatsen. Deze man hoort zichzelf graag praten ehhh schreeuywen en vindt zichzelf geweldig. Het is een nogal blufferig tiepje.

Afijn deze schutting heeft het precies aan de kant van deze geweldenaar begeven tijdens de storm. Zaterdag naar een tuincentrum gegaan om te vragen wat een nieuwe schutting kost en of ze tijd hadden om de omgeblazen schutting weg tehalen. Wat denken jullie? Geen tijd om te komen kijken want het is druk met de kerstbomen en vuurwerkverkoop. Betekent dus dat ik blijf zitten met de omgewaaide schutting waaronder de struiken en planten liggen. Zal helaas niet veel van over blijven, maar ach een kniesoor die daarop let.

 

 

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

storm

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer