Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
De wintertijd!

Wintersport geboekt!

Posted in Unspecified

Winter betekent ook wintersport!

Ik heb er nu al zin in! Zomervakanties doen mij niet veel en daarom gaan wij ieder jaar twee keer op wintersport! De eerste keer gaan we meestal tussen kerst en oud en nieuw, de tweede keer gaan wij altijd met carnaval. We hebben zowel voor kerst als carnaval een wintersportchalet geboekt. Mijn zus en haar gezin gaan met ons mee met kerst. Met het konijn goed en wel achter de kiezen vertrekken we op 27 december op wintersport naar Salzburg

Samen met mijn kinderen zijn we al volop op het skiën aan het oefenen. Ze kunnen het al best heel goed, maar een beetje oefening vooraf kan geen kwaad natuurlijk. Wij gaan altijd naar Snowworld in Landgraaf. Meestal maken we er een dagje uit van en blijven we daar ook eten. Gelukkig hebben we onze eigen spullen al, anders moesten we nog gaan huren en dat kost ook weer wat meer.

Sneeuw betekent winterpret! Ik ga graag met mijn kinderen de deur uit om te genieten van de sneeuw. We nemen vaak de slee mee, waar de hond vervolgens als een dolle mee gaat rennen. Als het echt goed gevroren heeft, gaan we schaatsen op natuurijs. Als je buienradar in de gaten houdt, heb je wel een idee wanneer het mogelijk is om te gaan schaatsen. Ze hebben zelfs een landkaart die aangeeft waar het veililg is om het ijs op te gaan. Heel erg handig en wel zo veilig! Zeker met kinderen..

Groetjes Fleur

13:30 - 10/11/2011 - comments {0} - post comment


Het winterseizoen breekt aan!

Posted in Unspecified

Hallo iedereen,

Het winterseizoen breekt aan. De wintertijd is inmiddels al in gang gegaan. Voor sommigen verloopt dit vlekkeloos, anderen hebben hier meer moeite mee. Ik persoonlijk heb er best behoorlijk wat last van. Ook mijn kinderen merken dit goed. De jongste is de eerste week iedere ochtend om 5:00 wakker geworden.

Ik ben benieuwd wanneer we de eerste sneeuw gaan verwachten! Het KNMI durft geen verwachtingen te geven voor het komende winterweer. De afgelopen winters waren onverwachts en één en al chaos. Ik weet niet of iedereen deze mening met mij deelt, maar ik hoop dat er weer een flink pak sneeuw gaat vallen die dan vervolgens een maand lang in goede kwaliteit blijft liggen. Ik hou van de sneeuw, vind het echt een plaatje om te zien en vind het geweldig om er doorheen te wandelen samen met mijn honden. Nadeel is alleen wel dat er vaak van die sneeuwballen aan de vacht blijven hangen. Als je je hond insmeert met vaseline, komt dat probleem niet voor. Verder moet je er op letten dat je hond niet onderkoeld raakt en geen ijsvorming tussen de tenen krijgt. Dogsincluded geeft enkele tips hoe je dat kunt voorkomen.  Ze geven trouwens ook tips hoe je met je hond op wintersport kunt. Misschien iets voor volgend jaar? ;-)

Mocht er sneeuw liggen in Nederland/België, dan heb ik aan mijn kinderen beloofd dat we een weekendje weg gaan om optimaal te genieten van het weer. De bedoeling is dat we dan een last-minute een vakantiehuisje gaan huren. Het is dus nog maar wel de vraag of we gaan en wanneer. Normaal heb ik thuis twee koukleumen van kinderen maar nu zitten ze steeds te hopen dat de temperatuur gaat dalen en dat er iets gaat vallen. Ik heb natuurlijk al wel stiekem zitten zoeken en ben me nu op een vakantiehuis in Luik gaan focussen.

Ik ben benieuwd of en wanneer ik kan gaan boeken ;-)

Groetjes Fleur

12:56 - 10/11/2011 - comments {0} - post comment


1e berichtje!

Posted in Unspecified
Hoi allemaal en welkom op mijn winterblog!

Ik ben Fleur Kuypers en 36 jaar oud. Ik werk bij een postorderbedrijf.

Ik schrijf deze blog vanwege mijn grote liefde voor de winter. Ik hou van de sneeuw, de warmte binnen, de kou buiten, de feestdagen, de kleding en vooral van de wintersport. De blog is bedoeld voor mensen die ook van de winter houden en op zoek zijn naar leuke en bruikbare tips hoe we de winter door gaan komen.

Dit jaar belooft het een ijskoude winter te worden. Ik ben benieuwd. Ik heb in ieder geval de handschoenen, sjaals, mutsen en uggs al uit de kast gehaald. Laat die sneeuw maar komen!!

12:42 - 10/11/2011 - comments {0} - post comment


Description
Blog over het winterseizoen en alles wat daar bij komt kijken
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Wintersport geboekt!
- Het winterseizoen breekt aan!
- 1e berichtje!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer